Afbeelding actie aardbevingen

Aardbevingen in Turkije en Syrië

Drie maanden geen kosten voor overboekingen naar Turkije

Op maandag 6 februari 2023 werden Turkije en Syrië getroffen door twee grote aardbevingen. Bij ABN AMRO zijn onze gedachten bij alle getroffenen en hun families en vrienden.

Het is hartverwarmend om te zien hoeveel hulpinitiatieven er worden genomen. ABN AMRO wil deze initiatieven ondersteunen en versterken. Daarom hebben we besloten dat vanaf 10 februari alle particuliere klanten kosteloos geld kunnen overmaken naar Turkije. Op deze pagina leest u hier meer over. Helaas is het vanwege sancties niet mogelijk hetzelfde voor overboekingen naar Syrië te doen.

 
ABN AMRO

Samen in actie voor Turkije en Syrië

Nederland komt massaal in actie voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Wilt u ook geld doneren? Doneer nu via een Tikkie aan Giro 555. Klik hieronder om te doneren of download de app.

Veelgestelde vragen over betalingen naar Turkije en Syrië

Voor transacties van particuliere klanten naar familie of vrienden in Turkije worden vanaf 10 februari gedurende 3 maanden geen kosten gerekend. We zorgen ervoor dat zowel de opdrachtgever als de ontvanger geen kosten hoeven te betalen. Deze regeling geldt alleen voor particuliere klanten. Zakelijke klanten, goede doelen en NGO’s betalen wel het geldende tarief voor een overboeking naar Turkije.

Voor transacties van particuliere klanten naar familie of vrienden in Syrië geldt deze maatregel niet. De op dit moment geldende sancties ten aanzien van Syrië verbieden ons om deze transacties uit te voeren.