Naar de navigatie Naar de inhoud

Creditcards

Gezin bekijkt de aankopen die gedaan zijn met een creditcard

Ideaal om in het buitenland of online te betalen

Credit Card en Gold Card

  • Wereldwijd en online betaalgemak

  • Credit Card zonder extra kosten bij een betaalpakket

  • Vrijwel al uw aankopen verzekerd

Onze klanten geven ons 4 uit 5 sterren
Lees alle beoordelingen
Boekenbon

Gratis boekenbon bij een creditcard

Een creditcard is ideaal voor op vakantie. U huurt makkelijk een auto en boekt eenvoudig een hotel. Vraag nu online een creditcard aan. Dan krijgt u een gratis boekenbon van € 10,- (lees de actievoorwaarden). Zo koopt u gelijk wat te lezen voor op vakantie.

Profiteer van interessante kortingen

Met een creditcard profiteert u van mooie kortingen. Dus ga voordelig uit eten. Of krijg korting op de nieuwste mode en op leuke dingen voor in huis. Heeft u al een creditcard van ABN AMRO? Dan profiteert u nu al van kortingen. U vindt ze op de site van onze creditcardpartner ICS. Bekijk alle kortingen op icscards.nl.

Profiteer van hoge kortingen met onze creditcard
Creditcard en Goldcard

Keuze uit Credit Card of Gold Card

Met een creditcard kunt u altijd en wereldwijd én online betalen. Standaard € 2.500,- per maand met een Credit Card en tot € 5.000,- met een Gold Card. Studenten met een creditcard kunnen rekenen op een bestedingslimiet van maximaal € 1.000,- per maand. Pas aan het eind van de maand krijgt u de rekening van uw aankopen. Vraag direct een creditcard online aan.

Online inzicht in uw uitgaven

De laatste 200 transacties ziet u via de handige creditcard app. In Creditcard Online vindt u het volledige overzicht. Download de creditcard app.

Vrijwel al uw aankopen verzekerd

Heeft u iets gekocht en gebeurt er iets mee? Als u met uw Creditcard betaald heeft, is uw aankoop 180 dagen  gratis verzekerd tegen diefstal, verlies of beschadiging. Bij een Goldcard is dit zelfs 360 dagen. Deze verzekering geldt ook voor aankopen die u via internet gedaan heeft. Lees meer over de verzekeringen.

Een extra creditcard: wel zo voordelig

Heeft u al een creditcard van ABN AMRO? Laat ook uw partner meegenieten van de voordelen. Vraag een extra creditcard aan. Als u een Privé Pakket heeft, betaalt u maar € 10,68 per jaar voor een extra creditcard. Voor een extra Gold Card betaalt u € 26,40 per jaar. Vraag een extra creditcard aan (log in).

Betalen met betaalpas of met creditcard?

Vraagt u zich wel eens af of u uw aankopen moet betalen met uw betaalpas of met uw creditcard? Bijvoorbeeld uw aankopen die u betaalt via internet of in het buitenland. 
Lees meer over wanneer u betaalt met uw creditcard.

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

Nu aanvragen

Hulp nodig? Bel met onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 0024 (uitleg belkosten)

Bericht als uw salaris komt

Sms of mail bij een bij- of afschrijving

Betaalalert lezen

Met Betaalalerts krijgt u een berichtje op uw telefoon als er iets wijzigt op uw betaalrekening. U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak u alerts ontvangt. Bijvoorbeeld als uw salaris is overgemaakt.

Volg ons via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Google