Verzekeren

Verzekeren bij ABN AMRO

Voor elke situatie een goede verzekering

Persoonlijke hulp en snelle schadeafhandeling

Persoonlijke hulp en snelle schadeafhandeling: daar kunt u op rekenen als u bij ABN AMRO verzekerd bent. Of u nu een nieuw huis heeft gekocht, gaat verhuizen of op reis gaat. Online aanvragen is zo gedaan.

ABN AMRO

€ 50 cashback én 20% premiekorting

Het is fijn om te weten dat uw huis en spullen goed verzekerd zijn. Als u nu 2 of meer woonverzekeringen afsluit, krijgt u € 50 terug. En ook het eerste jaar 20% korting op de premie van uw nieuwe woonverzekering(en)! Mooi toch?

Wilt u uw woning verduurzamen?

Uw duurzame producten, zoals uw zonnepanelen of laadpaal, zijn ook goed verzekerd met de opstalverzekering en de inboedelverzekering van ABN AMRO. Ook als ze niet aan uw woning of appartement vastzitten, maar wel goed verankerd zijn.

Situatie Oekraine

Vragen over verzekeren en Oekraïne

De gevolgen van de invasie van Oekraïne door Rusland worden wereldwijd gevoeld. Het advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is niet naar Oekraïne af te reizen. Zit u met vragen over uw verzekeringen of onze diensten? We hebben de meest gestelde vragen in een handig overzicht gezet.

Meer verzekeringen? Meer korting!

Al uw verzekeringen bij ABN AMRO afsluiten is niet alleen erg handig, maar ook nog eens voordelig. U krijgt 3 tot 5% korting als u 3 of meer verzekeringen afsluit.

Verzekering wijzigen

Gaat u verhuizen of verandert uw gezinssamenstelling? Of wilt u uw dekking aanpassen of een extra dekking afsluiten? Dit kunt u online regelen in Internet Bankieren en in de beveiligde omgeving van ABN AMRO Verzekeringen. Lees per verzekering en wijziging die u wilt maken, hoe u dit kunt doen.

Open eerst een bankrekening

Fijn dat u interesse heeft in een verzekering! Aanvragen is simpel: u heeft alleen wel eerst een ABN AMRO bankrekening nodig. Gelukkig is uw rekening zo geopend. 

Hulp nodig?

Makkelijk online schade melden

Overstappen naar ABN AMRO

Dagelijk aanpassen

Schade? We staan voor u klaar

Snel een antwoord op al uw vragen

Snel een antwoord op al uw vragen

Hulp nodig?

Makkelijk online schade melden

Overstappen naar ABN AMRO Verzekeringen

Dagelijk aanpassen

Schade? We staan voor u klaar

Snel een antwoord op al uw vragen

Snel een antwoord op al uw vragen