Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Een beleggingsorder opgeven

 

Welke Beleggingsvorm heeft u?

Wilt u beleggingen kopen of verkopen met Begeleid Beleggen of Zelf Beleggen? Daarmee helpen we u graag. Een order opgeven kan in Internet Bankieren en de ABN AMRO app.

 

TIP!

Zorg dat er voldoende geld staat op de rekening waarvan de bedragen van uw orders en servicekosten worden afgerekend. Als er onvoldoende geld op deze tegenrekening staat, dan kunt u de order niet plaatsen. 

Wilt u een periodieke order instellen? Dan moet iedere periode voldoende geld op de tegenrekening staan. Als dit niet het geval is, dan wordt de periodieke inleg eenmalig niet uitgevoerd. Staat er de volgende keer weer wel voldoende geld, dan gaat de periodieke inleg gewoon verder. De gekoppelde tegenrekening is meestal de Beleggers Spaarrekening of uw betaalrekening, die u vindt in uw rekeningoverzicht.

Komt u er niet uit?

Heeft u een vraag over beleggen? Of wilt u contact opnemen met één van onze ervaren beleggingsexperts? Kijk voor de antwoorden en alle contactmogelijkheden op de pagina Veelgestelde vragen over beleggen. We helpen u graag verder.