Beursnieuws & opinie

Altijd op de hoogte

Elke maand: update strategie

ABN AMRO Beleggingscomité publiceert elke maand de Beleggingsstrategie. Wat zijn de ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? U leest het maandelijks.

Elke week: beleggingsnieuws

Het laatste beleggingsnieuws, de nieuwste economische ontwikkelingen en visie van onze experts niet meer missen? Met ABN AMRO Beleggingsnieuws bent u altijd op de hoogte. Meld u aan en ontvang de wekelijkse nieuwsbrief via e-mail.

Bekijk onze Beleggingsstrategie voor 2020

Beleggingsstrateeg Ralph Wessels neemt u in 6 stappen mee in onze beleggingsvooruitzichten voor 2020. De laatste tijd breekt af en toe de zon even door. Reden voor een iets optimistischere visie. Wat kunt u verwachten? Met welke risico’s moet u als belegger rekening houden? En: waar liggen uw kansen?

In de boardroom

In de Boardroom: Herna Verhagen, CEO van PostNL

Kijk nu het gesprek met CEO Herna Verhagen van PostNL terug. Dit bedrijf heeft een lange beurshistorie, maar wat brengt de toekomst? PostNL heeft op 7 mei haar Capital Markets Day gehad en is sindsdien veel in het nieuws. 'Precies goed': dat is het oordeel van 81% van de kijkers over deze uitzending.