De sectorbank voor zakelijk bankieren

ABN AMRO

Zakelijke rekening openen?

Nu 3 maanden gratis

Bekijk onze pakketten

Welkom

Waar kunnen we u snel mee helpen?

Standaardbankverklaring

Regel uw standaard bankverklaring in 5 minuten

Vraag uw standaard bankverklaring aan in Internet Bankieren Zakelijk.

Vul het formulier in en onderteken digitaal. Dan ontvangt uw accountant de standaard bankverklaring na 4 weken per post. U ontvangt een kopie.

Ondernemen in onzekere tijden

Ondernemen in onzekere tijden

Voor ondernemers en consumenten zijn het onzekere tijden. Welke kant gaat de economie op? Zaken als de inflatie, de stikstofcrisis, de energieprijs en het personeelstekort houden veel mensen bezig. Hier vindt u informatie over de economie, en producten en diensten om uw bedrijf te helpen.

Ook interessant voor u

Boekhouden met ABN AMRO: altijd grip op uw financiën

Snel en eenvoudig uw administratie bijhouden? Wij maken het mogelijk. Kies voor ons alles-in-één boekhoudpakket of koppel uw eigen pakket direct met Internet Bankieren Zakelijk. Zo is uw financieel overzicht altijd up-to-date.

De zakelijke Tikkie app is vernieuwd

Het sturen en betalen van zakelijke betaalverzoeken is nog nooit zo handig geweest. De vernieuwde zakelijke app van Tikkie heeft handige en nieuwe functionaliteiten, speciaal voor ondernemers. Met de app betaalt 82% van de klanten binnen 1 dag en u krijgt het geld binnen 5 seconden op uw rekening.

Let op: energielabel C verplicht per 1 januari 2023

Sinds 1 januari 2023 is het verplicht om energielabel C te dragen. Vul uw gegevens in en krijg direct een inschatting van uw energielabel. Hierna kan u meteen een aanvraag voor registratie indienen.

Ukrainian flag hanging in Kiev

De oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de invasie van Oekraïne door Rusland worden wereldwijd gevoeld. Allereerst door de burgers van Oekraïne en hun familie en vrienden in het buitenland, en daarnaast in de mondiale economie. Lees alle veelgestelde vragen over uw bankzaken, sectorinformatie en economisch nieuws.

De nieuwsbrief van ruim 45.000 ondernemers

Kies zelf welke sectoren en cybersecurity thema's u wilt volgen.