Naar de navigatie Naar de inhoud

Sparen

Breng uw geld in beweging

Breng uw geld in beweging

Klaar voor de start?

Heeft u een flinke buffer op uw spaarrekening en wilt u ‘iets doen’ met een deel van uw vermogen? Als u bereid bent om wat meer risico te nemen, kan beleggen uw geld in beweging brengen. Bedenk wel dat beleggen risico’s met zich meebrengt en u (een deel van) uw inleg kunt verliezen.

Spaarrekening openen? Bekijk onze populairste spaarrekeningen

spaargeld altijd binnen bereik

KinderToekomst Sparen

  • Tot 0,30% rente per jaar
  • Sparen voor uw kind
  • 1 x per jaar rente


nu openen lees meer
spaargeld altijd binnen bereik

Direct Sparen

  • 0,03% rente per jaar
  • Flexibel sparen
  • 4 x per jaar rente


nu openen lees meer
spaargeld altijd binnen bereik

Vermogens Spaarrekening

  • Tot 0,07% rente per jaar
  • Sparen met bonusrente
  • 1 x per jaar rente


nu openen lees meer

Welke spaarrekening past bij u?

Bekijk het overzicht van onze spaarrekeningen. Dan ziet u in één oogopslag welke rekening het beste bij uw spaarwensen past.

spaarrekeningen vergelijken
spaargeld altijd binnen bereik

Alternatieven voor sparen

Het is altijd goed om te sparen. Bijvoorbeeld om een buffer op te bouwen voor onverwachte uitgaven. Heeft u nog spaargeld over? Lees hier wat uw mogelijkheden zijn.

spaargeld altijd binnen bereik

Pensioen aanvullen

Als u straks stopt met werken, is het fijn als u zich over geld geen zorgen hoeft te maken. Begin daarom alvast met het aanvullen van uw pensioen met uw spaargeld. Dat kán zelfs belastingvoordeel opleveren.

meer over pensioen
spaargeld altijd binnen bereik

Ga ook beleggen

Beleggen kan meer opbrengen dan sparen. Tenminste, als u bereid bent meer risico te nemen. U kunt al beleggen met een klein bedrag per maand. Zo kunt u ervaren of het iets voor u is.

meer over beleggen

Waarom is de spaarrente zo laag?

Over het spaargeld dat u op de bank zet, wordt rente berekend. Hoe hoog deze rente is, hangt van een aantal zaken af. Lees ons blog over de belangrijkste zaken waarmee we de hoogte van de rente bepalen.

lees de uitleg
spaargeld altijd binnen bereik
Sparen beleggen allebei

Sparen en/of beleggen?

Wilt u beleggen, maar vindt u het spannend? Bijvoorbeeld omdat u denkt dat het veel tijd kost. Of dat u er een grote zak geld voor nodig heeft. Met een oriëntatiegesprek ontdekt u hoe het écht zit. Onze blogger ging u graag voor.

lees het blog
duurzaam wonen

Groen sparen?

Wilt u graag sparen bij een groene bank? Denk dan ook aan sparen bij ABN AMRO. Want wist u dat wij in de top 5% duurzaamste banken van de wereld staan? Lees ons blog over onze duurzame activiteiten en ambities.

lees het blog
Sparen voor uw pensioen

Sparen voor uw pensioen?

Is het nodig voor uw pensioen te sparen? En hoeveel pensioen is voldoende? Vermogensadviseur Mauro beantwoordt dat soort vragen, meestal via Beeldbankieren. Hoe zo'n virtueel gesprek werkt? Lees het in ons blog.

lees het blog

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Lees onze sparen blogs

Boordevol tips, nieuws en inspiratie

Lees alles over sparen in onze blogs

Wanneer is je financiële buffer groot genoeg? Wat zijn de laatste ontwikkelingen van de spaarrentes? Hoeveel zakgeld geef je je kind? Antwoord op deze en andere vragen krijgt u in onze blogs.