Pensioen opbouwen

Hoe eerder, hoe beter

Als u straks stopt met werken en met pensioen gaat, is het fijn als u zich geen zorgen hoeft te maken over geld. Begin daarom nu al met het aanvullen van uw pensioen, bijvoorbeeld op een spaar- of beleggingsrekening. Dat geldt ook voor ondernemers, zzp’ers en dga’s. Hoe eerder u begint, hoe beter.

image not availabale

Pensioenaanvulling

Met de ABN AMRO Pensioenaanvulling spaart u op een geblokkeerde rekening met 0,65% rente.

  • Zelf bepalen wanneer en hoeveel u spaart
  • Inleg mogelijk aftrekbaar bij uw belastingaangifte
  • Bij overlijden tegoed naar uw erfgenamen

Jaarruimte gebruiken

Het maximale bedrag dat u dit jaar mag sparen met belastingaftrek kunt u zelf berekenen. Het bestaat uit de jaarruimte over 2018 en die van de afgelopen 7 jaar.

Overstappen naar ABN AMRO

Heeft u uw pensioenopbouw of een ontslagvergoeding bij een andere bank of verzekeraar ondergebracht? Dan kunt u overstappen naar ABN AMRO. Bijvoorbeeld als u besluit om verder te sparen of als u uw aanvullende pensioen wilt laten uitkeren. We helpen u hier graag bij.

Gratis oriëntatiegesprek

Bij belangrijke zaken als uw pensioen is het prettig als u bij iemand terecht kunt voor advies. Onze gecertificeerde ABN AMRO adviseurs helpen u graag verder.

Koopsom Garantie Polis

De ABN AMRO Koopsom Garantie Polis is een verzekering met vaste rente waarmee u uw uitkering nog even kunt uitstellen.

Meer over Koopsom Garantie Polis

Uit de verkoop

Er zijn bepaalde pensioenproducten die uit de verkoop zijn. U kunt ze niet meer aanvragen. De productvoorwaarden van deze oudere producten zijn nog wel beschikbaar.

Naar de producten