Naar de navigatie Naar de inhoud

Begeleid Beleggen

Gemakkelijk online beleggen

Gemakkelijk online beleggen

Beginnen met beleggen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Want Begeleid Beleggen is overzichtelijk, eenvoudig en helemaal online. U belegt zelfstandig in een Profielfonds dat beheerd wordt door een ervaren fondsbeheerder. Zo hoeft u er dus niet elke dag mee bezig te zijn.

Direct aanvragen

Nu € 35 cadeau bij uw start

Beginnen met beleggen levert u direct al iets moois op! Met ons &Meer klantprogramma krijgt u € 35 cadeau als u start met Begeleid Beleggen. Meld u nu aan bij &Meer en zorg dat u aan de actievoorwaarden voldoet. Bent u al deelnemer van &Meer? Ook dan kunt u aan deze actie meedoen.

lees meer

Wat is Begeleid Beleggen

Zelf de belangrijkste keuzes maken, maar voor de beleggingsbeslissingen gebruik maken van de kennis en ervaring van de fondsbeheerder. Dat is Begeleid Beleggen in het kort. U bepaalt voor welk doel u wilt beleggen, hoe lang u belegt en hoeveel u wilt inleggen. Bij het maken van die keuzes wordt u online begeleid. En het beheer van het Profielfonds doet de fondsbeheerder.

Hoe werkt Begeleid Beleggen?

Beleggen voor iedereen

U volgt de ontwikkeling van het door u gekozen Profielfonds in Internet Bankieren of Mobiel Bankieren. U hoeft dus niet actief te handelen op de beurs. Dat maakt beginnen met beleggen een stuk gemakkelijker.  

meer over profielfondsen
Hoe werkt Begeleid Beleggen?

Online begeleiding

U ziet online direct wat uw keuzes mogelijk kunnen betekenen voor uw doel. Zo kunt u makkelijk uw risico, inleg en beleggingsperiode bepalen. En ook weer aanpassen als u dat wilt.

lees de kenmerken
Hoe werkt Begeleid Beleggen?

Beheer door experts

Het beheer van elk ABN AMRO Profielfonds gebeurt door een ervaren fondsbeheerder. Hij volgt nauwgezet de invulling van het beleggingsbeleid van ABN AMRO.


direct aanvragen

Altijd inzicht in Internet Bankieren

step1 Wij begeleiden u online bij uw keuzes

step2 U ziet de ontwikkeling en de actuele waarde van uw Profielfonds

step3 U heeft inzicht in de haalbaarheid van uw doelbedrag

step4 Iets aanpassen? Dan ziet u wat dat mogelijk betekent voor de haalbaarheid `
          van uw doelbedrag.

Risico's van beleggen

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn maar brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel) van uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn. Wij adviseren u alleen te beleggen in beleggingsproducten die aansluiten bij uw kennis en ervaring.

Met Begeleid Beleggen maakt u zelf uw keuzes -  zonder advies van ons -  en bepaalt u daarmee zelf uw risicogrenzen. Kent u de risico’s van beleggen? Dan kunt u beter bepalen of u die risico’s wilt lopen en komt u niet voor verrassingen te staan. We hebben de meest voorkomende risico’s voor u op een rij gezet.

Kosten

Bij Begeleid Beleggen bestaan de kosten uit servicekosten en lopende kosten voor het beheer van het Profielfonds. U betaalt geen koop- en verkoopkosten.

Meer over de kosten

Beleggen met kleine bedragen

Met Begeleid Beleggen kunt u rustig beginnen. De minimale inleg is € 50. U kunt ook maandelijks een (klein) bedrag inleggen. Dit noemen we Periodiek Beleggen.

Stoppen kan altijd

Wilt u stoppen met Begeleid Beleggen? Dat kan altijd. In Internet Bankieren geeft u dan een verkooporder op. We schrijven de opbrengst van uw Profielfonds dan binnen 4 werkdagen bij op uw rekening.

lees meer over de kenmerken

Direct regelen

U kunt Begeleid Beleggen online aanvragen. In het begin van de aanvraag stellen we u nog een paar vragen. Zo weet u of Begeleid Beleggen goed bij u past.

direct aanvragen

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215  ( uitleg belkosten )