Naar de navigatie Naar de inhoud

Beleggen

ABN AMRO winnaar publieksprijs vdw cash awards

Vakprijs voor profielfonds

ABN AMRO Profielfonds 5 presteert uitstekend

In de categorie 'offensieve mixfondsen' heeft het ABN AMRO Profielfonds 5 de Thomson Reuters Lipper Fund Award 2016 gewonnen. Drie jaar lang uitstekende resultaten zorgden mede voor het winnen van deze award.

* Het getoonde rendement is op basis van een matig offensief risicoprofiel. Kijk voor een uitgebreider overzicht op Profielfonds Beleggen of Fondsadvies. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Elke week Beleggingsnieuws in uw inbox

Van beurstrends tot de financiële kalender. Beleggingsnieuws informeert u elke week over de belangrijkste ontwikkelingen. 

beleggen - schrijf u in voor de Beleggingsnieuws
 
Beleggingsvisie 2016

Webinar 'Het roer houden in 2016'

De financiële markten kenden een turbulente start van 2016. Waar liggen dit jaar de kansen en de risico's? Bekijk het webinar 'Het roer houden in 2016' van 9 februari met Ben Steinebach en Annemijn Fonkelman. Lees ook de Energie Monitor waar tijdens het webinar over wordt gesproken.

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 22 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215 (uitleg belkosten)

Wel beleggen, geen expert?

Profielfondsen: beleggen voor niet-beleggers

profielfonds beleggen - man luistert muziek

Wilt u wel profiteren van de voordelen van beleggen? Maar ontbreekt het u aan kennis? Met Profielfonds Beleggen nemen onze experts u al het werk uit handen. En belegt u met het risico dat bij u past.

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief