Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

jong stel in de keuken

BasisPakket Betalen

Het betaalpakket voor iedereen

In het BasisPakket Betalen zitten een bankrekening, betaalpas en toegang tot online bankieren. De rest stelt u zelf samen. Zo betaalt u alleen voor wat u nodig heeft.

Heeft u een losse bankrekening en wilt u het BasisPakket Betalen? Open dan een BasisPakket Betalen.

koppel drinkt thee op de bank

Stel zelf uw betaalpakket samen

In het BasisPakket Betalen zitten een bankrekening, een betaalpas en toegang tot online bankieren. Dit is een flexibel betaalpakket. U kiest zelf wat u nog bij uw basispakket wilt, bijvoorbeeld een creditcard of een extra betaalpas. Zo betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Verandert er iets? Geen probleem, online aanpassen is zo gebeurd.

man en kinderen kijken naar iPad

BasisPakket Betalen

Wilt u een BasisPakket Betalen aanvragen of wijzigen? Log in via Internet Bankieren om dit online te regelen. Gaat het om een wijziging van bijvoorbeeld een Studenten Pakket naar een BasisPakket Betalen? Dan blijven uw rekeningnummer, betaalpas, pincodes en inlogcodes hetzelfde. Handig!
betaling met telefoon

Altijd en overal betalen

Met het BasisPakket Betalen kunt u altijd en overal overboekingen en online betalingen met iDEAL doen. Het geld staat vaak meteen op de rekening van de ontvanger. Ook pint u met het basispakket in heel Europa in euro's, zonder dat u daarvoor extra betaalt. Gewoon met uw betaalpas, wearable of Apple Pay. Om te pinnen buiten Europa zet u uw betaalprofiel op 'Wereld'

Een kijkje achter de schermen

Wist u dat een betaalpas de laatste jaren steeds slimmer is geworden? En wist u dat er bij ABN AMRO dagelijks duizenden mensen werken om het betaalverkeer veilig te houden? Neem nu een kijkje achter de schermen bij uw betaalrekening.

Veelgestelde vragen over het BasisPakket Betalen

De kosten van het BasisPakket Betalen vindt u in het tariefoverzicht.
Om te zien welk betaalpakket u nu heeft, logt u eerst in in Internet Bankieren. Dan gaat u naar ‘Zelf regelen’ en vervolgens naar ‘Mijn producten beheren’. Daar ziet u het overzicht van al uw producten, ook uw betaalpakket.

U kunt een rekening openen via de ABN AMRO app, of door online een afspraak te maken. Het is niet nodig een kantoor te bezoeken. Om een bankrekening te openen, kiest u eerst welk type bankrekening u wilt hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor uw eigen rekening of een samen met uw partner. Vervolgens hebben we een aantal gegevens van u nodig, zoals naam, adres en woonplaats. Tot slot moet u zich identificeren. Dit kan met een Nederlands identiteitsbewijs of een internationaal paspoort. Alles ingevuld? Controleer of alles klopt en bevestig uw aanvraag.

Nee, u mag het Basispakket Betalen niet gebruiken voor uw bedrijf of beroep. Bekijk het verschil tussen een zakelijke rekening en privérekening.