Naar de navigatie Naar de inhoud

Winst op alle fronten

Het begint allemaal met een idee

Op een andere manier naar zaken kijken. Met winst op alle fronten. Want winst is niet alleen in geld uit te drukken, maar ook in duurzame impact. Dat vraagt om een bank met een andere kijk op financieren: #financethefuture.

Sluiten
  • prive

ABN AMRO Bank

Winst op alle fronten

Winst op alle fronten

#financethefuture

Hergebruik in plaats van sloop. Of een milieuvriendelijk alternatief voor plastic. Duurzame initiatieven die niet alleen winst in geld kunnen opleveren, maar ook maatschappelijke impact. Dat noemen wij winst op alle fronten. Vertel ons uw duurzame plan.

Stel hier uw vraag

Al met € 50 instappen

Zou u wel willen beleggen, maar lijkt het u ingewikkeld? Probeer dan Begeleid Beleggen eens. Dat is zelfstandig beleggen zonder er veel omkijken naar te hebben. U kunt al met € 50 instappen.

Al met 50 euro instappen
Koophuis? Tijdelijk 0,3% rentekorting op uw Persoonlijke Lening

0,3% rentekorting op uw lening

Heeft u een koophuis? Dan krijgt u 0,3% rentekorting op onze Persoonlijke Lening. U krijgt het geld in 1 keer op uw rekening. En u weet altijd precies wat u betaalt, want het maandbedrag en de looptijd staan vast. 

Direct online een rekening openen

  • Altijd en overal betaalgemak via web en app
  • Creditcard en extra rekeningen mogelijk
  • Tot 20% cashback per maand met ons klantprogramma &Meer
online bankrekening openen

Hoe handig is Grip op vakantie?

Leer van de ervaringen van Wendy

Met Grip op vakantie naar Lanzarote

Wendy blogt deze zomer over haar vakantie naar Lanzarote en over haar ervaringen met de Grip app. Benieuwd naar haar verhalen? En wat ze van onze app vindt?