Naar de navigatie Naar de inhoud

Gouden Handdruk Leefrekening

Een stel zit aan tafel in een restaurant. De man ontvangt zijn ontslagvergoeding in maandelijkse termijnen. Zo houdt hij ruimte over voor leuke dingen.

De zekerheid van extra inkomen

Gouden Handdruk Leefrekening

  • Vaste rente en vaste uitkeringen

  • Kans op belastingvoordeel

  • Vooraf de looptijd bepalen

Vaste rente betekent dat de rente niet verandert tijdens de looptijd van de lening.
potje geld

Uw inkomen aanvullen met uw ontslagvergoeding

Een ontslag zorgt voor veel onzekerheid. Maar als u een ontslagvergoeding ontvangt, kan dit u ook mogelijkheden bieden. U kunt het geld op de Gouden Handdruk Leefrekening storten. U ontvangt dan per maand, kwartaal of (half)jaar een aanvulling op uw inkomen of pensioen.

Belastingvoordeel

De Gouden Handdruk Leefrekening is een vorm van banksparen. Over het tegoed betaalt u geen vermogensrendementsheffing in box 3. De uitkeringen in termijnen zijn belast voor inkomstenbelasting in box 1. U kunt belastingvoordeel hebben als u toen u uw ontslagvergoeding ontving in een hoger belastingtarief viel dan tijdens de ontvangst van de uitkeringen.

Bepaal zelf hoelang u de uitkeringen ontvangt

Met de Gouden Handdruk Leefrekening bent u zeker van een aanvulling op uw inkomen of pensioen. Op het moment dat u de Gouden Handdruk Leefrekening afsluit, bepaalt u de looptijd. U weet dus precies hoe lang u uw inkomen kunt aanvullen met uw ontslagvergoeding.

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

aanvragen
Risicometer. De risicometer attendeert u erop geen onnodig risico te lopen en de Financiele Bijsluiter te lezen. Het risico van dit product is zeer klein.

Hulp nodig? 
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Later? Dan gaan we op wereldreis

Hoeveel heeft u later te besteden?

En stel ligt in een hangmat. Zij denken na over later. Hoeveel hebben ze later te besteden en wat zijn hun plannen?

Fantaseert u wel eens over een wereldreis? Tijdens uw pensioen heeft u tijd. Maar misschien is uw inkomen dan lager dan u denkt. Ontdek dus hoe u nu inkomen kunt opbouwen voor later.