Uw privacy en persoonsgegevens

Zo gaan we ermee om

Bankiert u bij ons? Dan vertrouwt u ons uw financiële én uw persoonlijke gegevens toe. We gebruiken deze gegevens bijvoorbeeld om een beveiligde bankomgeving voor u in te richten. Om uw contracten in orde te maken. En om u berichten te sturen. Waarvoor we uw gegevens nog meer gebruiken leest u in ons privacyverklaring.

Bij alles wat we doen – van het sturen van een bericht tot het ontwerpen van een formulier – houden we rekening met uw privacy. U mag ervan uitgaan dat we zorgvuldig met uw gegevens omgaan. U deelt ze tenslotte niet met iedereen.

Lees meer over onze privacy uitgangspunten

Dit vinden we belangrijk

Om uw privacy te beschermen, hebben we een aantal uitgangspunten waar we ons aan houden. Namelijk: u bepaalt zelf uw privacy- en communicatievoorkeuren, we zijn voorzichtig met uw gegevens en we zullen ze nooit verkopen aan andere partijen. 

Zo gebruiken we uw persoonsgegevens

Hoe gebruiken we uw gegevens?

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om bankieren gemakkelijker voor u te maken. Zo gebruiken we uw gegevens om onze communicatie kunnen afstemmen op uw situatie. Zodat we u bijvoorbeeld handige tips kunnen sturen die bij u passen. Benieuwd hoe we dit doen? 

Meer over uw persoonsgegevens

Leer hoe u fraude voorkomt

Leer fraude herkennen

 
Twijfelt u of een e-mail of sms van ons afkomstig is? Wij zullen u nooit vragen om uw gegevens of om geld over te boeken. En we linken nooit direct naar Internet Bankieren of de ABN AMRO app. 
Lees meer
Stel zelf uw privacy- en communicatievoorkeuren in

Uw privacy- en communicatievoorkeuren

 
U kiest zelf of u onze tips en aanbiedingen wilt ontvangen. U past uw voorkeuren eenvoudig zelf aan in Internet Bankieren.
Stel uw voorkeuren in
Lees ons privacystatement

Ons privacy statement

 
U mag ervan uitgaan dat we zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan. Maar wat bedoelen we daar precies mee? Dat leest u in onze privacyverklaring.
Lees meer

Meer informatie

Alles over cookies

Met cookies gebruikt u Internet Bankieren en gaat u snel en efficiënt door onze website. Benieuwd wat de cookies doen en wat dit voor u betekent?

Onze Binding Corporate Rules

ABN AMRO heeft regels voor de internationale uitwisseling van persoonsgegevens.

De AVG

De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en Uitvoeringswet AVG gaan over het gebruik van uw persoonsgegevens. In onze privacyverklaring leggen we uit hoe we met uw persoonsgegevens omgaan.  Wilt u weten wat erin staat? We leggen het uit in een blog.

De wet PSD2, wat betekent dat?

PSD2, de richtlijn voor Europees betalingsverkeer is in 2019 ingegaan. De richtlijn maakt het mogelijk om een bedrijf of instelling toegang te geven tot uw betaalrekeningen.

Meer informatie

Alles over cookies

Met cookies gebruikt u Internet Bankieren en gaat u snel en efficiënt door onze website. Benieuwd wat de cookies doen en wat dit voor u betekent?

Onze Binding Corporate Rules

ABN AMRO heeft regels voor de internationale uitwisseling van persoonsgegevens.

De AVG

De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en Uitvoeringswet AVG gaan over het gebruik van uw persoonsgegevens. In onze privacyverklaring leggen we uit hoe we met uw persoonsgegevens omgaan.  Wilt u weten wat erin staat? We leggen het uit in een blog.

De wet PSD2, wat betekent dat?

PSD2, de richtlijn voor Europees betalingsverkeer is in 2019 ingegaan. De richtlijn maakt het mogelijk om een bedrijf of instelling toegang te geven tot uw betaalrekeningen.