Nieuw: de duurzaamheidsscan

De duurzaamheidsscan van ABN AMRO MeesPierson laat aan de hand van een score zien hoe duurzaam uw beleggingsportefeuille is. Benieuwd naar de score van uw beleggingsportefeuille? Doe direct de online scan of vraag een volledig rapport aan.

Beleggingstrategie

Update Beleggingsstrategie: Defensievere houding

De voortgaande koersrally op de aandelenmarkten is voor beleggers een mooie meevaller. Het vierde kwartaal van 2018 was heel moeizaam. Maar door de stijgende markten zijn de portefeuilles van de meeste beleggers meer dan hersteld van de scherpe dalingen van eind vorig jaar.

Passen bedrijven uit de auto-industrie in de duurzame portefeuille of niet?

De auto-industrie zet stevig in op elektrisch rijden. Toch is het merendeel van de ontwikkelde auto’s nog steeds een benzine- of dieselauto. En zetten sommige experts inmiddels vraagtekens bij de duurzaamheid van elektrische auto’s. Hoe zit het nu precies? Kortom: is het mogelijk om duurzaam te beleggen in de auto-industrie, of niet?

Wat is uw strategie om uw vastgoed te verduurzamen?

Als onze relatiemanagers deze vraag aan het bestuur van een vermogensfonds, een kerk of een goed doel stellen, is het antwoord meestal dat er geen strategie is. Een blinde vlek, want juist deze maatschappelijke organisaties maken zich hard voor een ‘betere wereld’. Des te meer reden om bewustwording te creëren.

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring.

Persoonlijke aanpak voor uw specifieke wensen

Bent u nog geen klant bij ABN AMRO MeesPierson en wilt u weten wat onze experts voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan belt onze private banker Ian Segers u terug. Op basis van uw wensen en financiële vraagstukken koppelt Ian u aan uw private banker.