Weer open

Beleggingsstrategie 2021 - Weer open

De maatschappij gaat weer open – en daarmee ook de economie. Tegen deze achtergrond blijven wij de voorkeur geven aan aandelen boven obligaties. Aandelen hebben in de afgelopen maanden al flinke terreinwinst geboekt. Maar wij zien genoeg redenen om positief te blijven over deze beleggingscategorie.

De kansen van de circulaire economie

7 mei 2021 - Bedrijven die inzetten op een circulaire aanpak zijn beter beschermd tegen steeds hoger wordende grondstofprijzen én zien de waardering voor hun merk stijgen. Daarmee vormen ze voor u een interessante beleggingskans. In deze video vertelt Judith er meer over.

De Exit

The Exit Years: kijk nu de documentaire

In de documentaire The Exit Years volgen we vier ondernemers die – recentelijk of iets langer geleden – hun bedrijf hebben verkocht. Hoe gaat het met ze, nu ze een nieuw bestaan hebben opgebouwd? Gaan ze door met ondernemen? Kiezen ze voor een rustiger bestaan? Of gaan ze een totaal andere kant op? Bekijk snel de volledige documentaire.

rekenvoorbeeld exit years

Rekenvoorbeeld - Zoons nemen bedrijf over; hoe ga je daarmee om?

Uw bedrijf verkopen aan uw kinderen is prachtig. Het familiebedrijf wordt voortgezet! Maar hoe doe je dit naar ieders tevredenheid? In deze fictieve case kijken we naar John Verbruggen en de bedrijfsverkoop aan zijn zoons.

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring.

Persoonlijke aanpak voor uw specifieke wensen

Bent u nog geen klant bij ABN AMRO MeesPierson en wilt u weten wat onze experts voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan belt onze private banker Ian Segers u terug. Op basis van uw wensen en financiële vraagstukken koppelt Ian u aan uw private banker.