Generation Next Academy

Meld uw kind(eren) aan voor Generation Next Academy 2020

Speciaal voor de volwassen kinderen van onze private banking klanten, in de leeftijdscategorie 18-30 jaar, hebben wij de Generation Next Academy opgericht. Tijdens het programma leren zij over beleggen, schenken, ondernemen en de invloed van geld op relaties.
Onze aanpak

Onze aanpak

Als klant van ABN AMRO MeesPierson krijgt u een eigen private banker, met wie u uw ideeën kunt toetsen. Hij vraagt kritisch door naar uw motivaties en houdt u scherp in uw beweegredenen. Uw private banker en assistent private banker overzien uw totale situatie. En als u specifieke wensen heeft, staat uw eigen team van specialisten voor u klaar.

Dierbaren goed achterlaten

Ik wil mijn dierbaren financieel goed achterlaten

Hoe kunt u zich goed voorbereiden op het nalaten van uw vermogen? Ragna Poulissen, Specialist Vermogensplanning vertelt hoe zij klanten adviseert bij deze moeilijke beslissingen. 

Op Financial Focus van ABN AMRO MeesPierson leest u inspirerende artikelen over vermogensvraagstukken

Wat is de impact van het nieuwe box 3-stelsel? deel 4: de spaar-BV

Het kabinet wil het heffingssysteem in box 3 van de inkomstenbelasting opnieuw aanpassen. Om met name spaarders tegemoet te komen. Hier leest u welke gevolgen het voorgestelde systeem in algemene zin zal hebben. In een serie artikelen gaan we op zoek naar de antwoorden. In dit vierde deel staat de vraag centraal in hoeverre het straks nog interessant is om box 3-vermogen onder te brengen in een spaar-BV.

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring.

Persoonlijke aanpak voor uw specifieke wensen

Bent u nog geen klant bij ABN AMRO MeesPierson en wilt u weten wat onze experts voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan belt onze private banker Ian Segers u terug. Op basis van uw wensen en financiële vraagstukken koppelt Ian u aan uw private banker.