Naar de navigatie Naar de inhoud

Koersinformatie

skyline Londen

Actuele koersen en het laatste nieuws

Met de actuele beurskoersen en het laatste financiële nieuws bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste beursontwikkelingen. Meer inzichten? Maak gebruik van de analyses van het ABN AMRO Expert Center.

Stijgers en dalers

Financieel nieuws

Technische analyses

Met de fundamentele opinies en technische analyses van het ABN AMRO Expert Center weet u waar uw kansen liggen. Log gemakkelijk in via Internet Bankieren voor uw toegang tot alle informatie.

Fundamentele analyse is een techniek in de beleggingswereld. Beleggingsanalisten proberen daarmee de aantrekkelijkheid van een aandeel (of een aandelensector) te beoordelen ten opzichte van andere beleggingsmogelijkheden. Zij doen dit door een analyse van de gang van zaken in een onderneming of bedrijfstak.
Technische analyse is het bestuderen van grafieken van historische aandelenkoersen in combinatie met historische informatie, zoals prijs en omzet. Op basis van deze technische analyse worden uitspraken gedaan over toekomstige koersen in de effectenmarkt.

Visie & opinie

Voortdurend zijn er ontwikkelingen die de economie beïnvloeden. En die uiteindelijk ook uw rendement bepalen. Zelf kunt u deze ontwikkelingen onmogelijk allemaal overzien. Daarom informeert ons Expert Center u over alles wat uw beleggingsportefeuille kan beïnvloeden. Daarnaast delen onze experts hun visie over het huidige beleggingsklimaat en houden ze voor u de beurstrends in de gaten.

beleggingsvisie

Beleggingsstrategie

Ralph Wessels, Beleggingstrateeg, publiceert elke maand de Beleggingsstrategie. Wat zijn de ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? U leest het maandelijks.

lees nu
beurstrends

Beurstrends

Onze experts volgen de beurs en nieuws dat invloed heeft op de beurs. Zo krijg u wekelijks een overzicht van de belangrijkste trends op de beurs. Op basis van deze ontwikkelingen laten we u weten wat slim is: houden, kopen of verkopen.

lees nu

Vragen? Bel op werkdagen van 8 tot 21 uur, zaterdag van 9 uur tot 17.30 uur.

0900 - 9215  ( uitleg belkosten )