Beleggingsfondsen vergelijken

Bekijk koersen en rendementen van fondsen en ETF’s

In de fondsselector kunt u de beurskoersen en rendementen van een groot aantal beleggingsfondsen en ETF’s vergelijken. U kunt zoeken op een specifiek fonds of met de filters uitzoeken wat voor u het beste beleggingsfonds of ETF is om in te beleggen. Bovendien kunt u hiermee zoeken naar beleggingsfondsen en indextrackers om duurzaam te beleggen. Op de detailpagina’s vindt u naast de koersgegevens en rendementen tevens informatie over de strategie, kosten en kenmerken van een fonds, evenals waarin en in welke regio’s wordt belegd.

Voor beleggingsfondsen en ETF’s uit het basisassortiment betaalt u geen transactiekosten. U vindt deze selectie onder de filters ‘Zelf Beleggen Basis’, ‘beleggingsfondsen’ en/of ‘ETF’s' in de Fondsselector. U kunt de ETF's uit het basisassortiment ook hier bekijken.


Wellicht ook interessant

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

In Leren Beleggen leert u o.a. wat de mogelijkheden en risico’s van de beleggingsproducten zijn. Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Kennis om betere keuzes te kunnen maken.

Belegt u nog niet bij ABN AMRO?

Beleggen bij ABN AMRO is beleggen met meer dan 200 jaar ervaring. Onze experts volgen de markt op de voet, schrijven analyses en beheren in sommige gevallen beleggingsfondsen voor u.