Naar de navigatie Naar de inhoud

Financieel Jaaroverzicht

Uw Financieel Jaaroverzicht over 2016

Uw Financieel Jaaroverzicht 2016 staat nu voor u klaar in Internet Bankieren. U heeft hierover ook een Bankmail ontvangen. Wilt u dit overzicht downloaden? Lees dan de instructie, bekijk het stappenplan (pdf, 5.2MB) of download direct via Internet Bankieren.

 

Wat heeft u aan het Financieel Jaaroverzicht?

Met het Financieel Jaaroverzicht heeft u een overzicht van uw betaal- en spaarrekeningen, beleggingen, leningen, hypotheken en levensverzekeringen bij ABN AMRO. Handig als u straks de gegevens op uw belastingaangifte wilt controleren en aanvullen.

Uw Financieel Jaaroverzicht 2017

Financieel Jaaroverzicht op papier

Bent u gewend een papieren versie van het Financieel Jaaroverzicht te ontvangen? Dan krijgt u deze uiterlijk eind februari 2017 via de post. Wanneer krijgt u een papieren versie?
  • U heeft geen Internet Bankieren maar wel een van de volgende producten bij ABN AMRO afgesloten: hypotheek, levens- of kapitaalverzekering, banksparen, beleggingsportefeuille, Termijndeposito of Treasury.
  • U heeft in 2016 al uw rekeningafschriften op papier via de post ontvangen.

De term waaronder banken in binnen- en buitenland het beheersen van risico's op het gebied van renteschommelingen en valutakoersontwikkelingen verstaan.
 

Heeft u geld overgemaakt of ontvangen op 30 of 31 december 2016?

Tijdens de feestdagen is het betalingsverkeer anders dan u gewend bent. Zo hebben de banken op vrijdag 30 december 2016 om 22.00 uur het boekjaar voor de Belastingdienst gesloten. Dit betekent dat de betalingen die u heeft gedaan of ontvangen op 31 december 2016 niet op het Financieel overzicht en de Voor Ingevulde Aangifte (VIA) van 2016 staan. U kunt uw belastingaangifte natuurlijk wel zelf aanpassen. Met een rekeningafschrift kunt u aantonen bij de Belastingdienst dat u de overboeking ook echt heeft gedaan of ontvangen op 31 december 2016.

 

Kopie aanvragen

Bent u uw Financieel Jaaroverzicht kwijt, of wilt u een extra exemplaar? U kunt eenvoudig zelf een kopie aanvragen. Of bel met onze collega's via 0900 - 0024. Een ander rekeningafschrift aanvragen kan overigens ook. Zelf downloaden en afdrukken via Internet Bankieren is gratis. Een kopie op bankpapier kost € 5,50.

Geen papieren jaaroverzichten meer

Wilt u uw jaaroverzicht en rekeningafschriften voortaan zelf downloaden via Internet Bankieren? Fijn, want dat is beter voor het milieu. U kunt de verzending makkelijk stopzetten. Heeft u een gezamenlijke rekening? Dan moeten uw partner en u dit allebei doen.

Vragen over uw Financieel Jaaroverzicht?
U kunt ons 24/7 bereiken.

Bel met onze medewerkers

Weet u precies wat u besteedt?

Meer controle op uw geld met Grip

Met Grip weet je precies wat je per maand aan koffie uitgeeft

Een kop koffie to go, een lunch in de stad of een extra zak chips in uw boodschappenmand. Naast uw vaste lasten kunnen de kosten van kleine uitgaven snel oplopen. Met de Grip app weet u precies waar uw geld naartoe gaat en houdt u de controle.