Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw Financieel Jaaroverzicht

Het jaaroverzicht voor uw belastingaangifte

Al uw financiële gegevens bij elkaar

Financieel Jaaroverzicht 2015

  • Eenvoudig uw belastingaangifte doen

  • Online te zien in Internet Bankieren

  • Makkelijk jaaroverzichten bekijken
Berekenen

Eenvoudig uw belastingaangifte doen

Met uw Financieel Jaaroverzicht 2015 heeft u een compleet overzicht van al uw bankzaken. U ziet uw betaal- en spaarrekeningen, beleggingen, leningen, hypotheken en levensverzekeringen overzichtelijk bij elkaar. Gebruik dit overzicht om de gegevens die de belastingdienst vooraf voor u heeft ingevuld te controleren en aan te vullen. Bekijk de kenmerken en de veelgestelde vragen.

Download de digitale versie in Internet Bankieren

Heeft u toegang tot Internet Bankieren? Dan staat uw Financieel Jaaroverzicht nu voor u klaar. Bekijk hoe u uw Financieel Jaaroverzicht kunt downloaden. Ontvangt u alle rekeningafschriften nog op papier? Alleen in dat geval krijgt u nog een papieren versie van het Financieel Jaaroverzicht. Uiterlijk eind februari (vaak eerder) heeft u het in de brievenbus.

Makkelijk jaaroverzichten bekijken

Wilt u een jaaroverzicht van een ander jaar bekijken? Of wilt u weten waar u uw jaaroverzicht later terug kunt vinden? Klik dan binnen Internet Bankieren bovenin het scherm op 'Tools'. Klik daarna onderin op het tegeltje 'Afschriften en Fin. Jaaroverzicht'. U ziet dan het scherm 'Afschriften downloaden'. Daar kiest u het Financieel Jaaroverzicht en het jaartal dat u wilt bekijken.

Slim belastingaangifte doen

Wilt u nog slimmer aangifte doen? Wij hebben voor u wat tips op een rijtje gezet. Ontdek welke belastingtips u helpen om alle voordelen uit uw aangifte te halen. Lees onze belastingtips.

Vragen

Heeft u nog vragen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op via het formulier vraag stellen over het Financieel Jaaroverzicht of via 0900 - 02 47 (gebruikelijke belkosten).

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

veelgestelde vragen

Hulp nodig? Bel met een van onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 02 47 (uitleg tarieven)

Maak kans op een iPad mini

Meedoen is eenvoudig

Maak kans op 1 van de 100 iPad Mini's!

Download en activeer Mobiel Bankieren uiterlijk 31 december 2016. Of log voor het nieuwe jaar even in, als u de app al heeft. Dan maakt u automatisch kans op 1 van de 100 iPad mini's!

Blijf op de hoogte via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Nieuwsbrief