Naar de navigatie Naar de inhoud

Wonen

actuele hypotheekrente - hypotheekrente vergelijken

Zoekt u een hypotheek?

De actuele rentes voor u op een rij

Uw droomhuis gevonden? Dan begint de zoektocht naar uw hypotheek. Het liefst tegen een zo scherp mogelijke rente. Wij helpen u op weg. En zetten onze rentetarieven voor u op een rij. Overzichtelijk en altijd actueel.

zzp'er belt bij een gebouw over hypotheek

Hypotheek voor zzp'ers

Laat u gratis informeren door een adviseur

Bent u langer dan 1 jaar zzp'er en wilt u een hypotheek afsluiten? Praat eens vrijblijvend met een van onze adviseurs. Wij zien mogelijkheden waar andere hypotheekaanbieders die niet zien.

Een mooi huis op Funda gezien en nu uw maximale hypotheek berekenen

Weet wat u kunt kopen

Bereken uw bruto maandlasten

Huizen kijken is een leuke hobby. Maar de aankoop van een nieuw huis moet financieel wel verantwoord zijn. Bereken daarom eerst wat u kunt missen. Dan weet u vooraf of u uw droomhuis wel kunt betalen.

  • 1
    Zoekt u een hypotheek?
  • 2
    Hypotheek voor zzp'ers
  • 3
    Weet wat u kunt kopen

Meer over wonen

Uitgelicht

Realistischer vraagprijzen

Huizenprijzen stijgen, rente blijft laag

De huizenprijzen zijn vorig jaar fors gestegen en de verwachting is dat ze in 2018 verder stijgen met zo’n 6%. De betaalbaarheid van een koophuis blijft echter gunstig door de lage hypotheekrente die begin 2018 vooralsnog laag zal blijven. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt in de nieuwste woningmarktmonitor.

 

Waarom u nu minder mag lenen voor uw huis

Het bedrag dat u kunt lenen voor de aankoop van uw huis gaat in stapjes omlaag. Dat betekent dat u ook de bijkomende kosten bij het kopen van een huis niet meer volledig kunt meefinancieren in de hypotheek.

WOZ-waarde
 
-

Extra aflossen: wanneer wel en wanneer niet

De spaarrentes zijn laag. Veel mensen vinden dat sparen onvoldoende oplevert. Het kan aantrekkelijk lijken om spaargeld te gebruiken om extra af te lossen. Maar is het altijd verstandig om het te doen?

Video's over wonen

Stel een vraag aan een adviseur

email facebook twitter
 Op Facebook
 Via Twitter

Verder praten over uw situatie


Bij grote financiële beslissingen is het fijn als iemand met verstand van zaken met u meedenkt. De adviseurs van ABN AMRO helpen u hier graag bij. Wij gaan samen met u op zoek naar de oplossing die het beste bij u past.

Heeft u een vraag  
of wilt u contact met ons?

Service & Contact

Extra aflossen op uw hypotheek?

Zie direct uw nieuwe maandbedrag

Extra aflossen op uw hypotheek

Elk jaar mag u een deel van uw hypotheek zonder kosten aflossen. Regel het eenvoudig zelf in Internet Bankieren en zie meteen wat uw nieuwe maandbedrag wordt als u extra aflost.