Vermogensbeheer

Uw vermogen laten beleggen met persoonlijke aandacht

 • Persoonlijke aandacht voor uw vermogen
 • Een team ervaren experts belegt voor u
 • Stabiel en toekomstbestendig
 • Een eigen vermogensspecialist
 • Contact is altijd mogelijk

Juist in deze tijd: ga in gesprek met een vermogensspecialist

Met Vermogensbeheer beleggen we voor u met een risicoprofiel dat bij u past, en dat profiel bepalen we aan de hand van een zeer gedegen analyse. Binnen uw profiel spreiden we het risico door wereldwijd bijvoorbeeld naast aandelen ook te beleggen in obligaties, alternatieve beleggingen, én in verschillende sectoren.

Juist in deze tijd is het belangrijk dat u zich er bewust van bent dat beleggen iets is voor de langere termijn en dat beleggen risico's met zich meebrengt. Lees hieronder verder over de mogelijkheden die Vermogensbeheer biedt en over de overwegingen die u erbij moet maken. Goed om te weten: een gesprek met een vermogensspecialist is altijd geheel vrijblijvend en kan via beeldbankieren gebeuren. 

Beleg voor de langere termijn

Het is belangrijk dat u zich er bewust van bent dat beleggen iets is voor de langere termijn. Als we het verleden volgen, is er altijd sprake van periodes van dalingen zoals die er nu zijn en periodes van herstel. Die brede spreiding en langere termijn kunnen bijdragen aan de kans op positief rendement over een lange periode, maar ook periodiek inleggen en risico-afbouw helpen daarbij.

Beleggen kent risico's

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Als u gaat beleggen, is het belangrijk dat u zich daar bewust van bent. Beleg met geld dat u over heeft. Hou een buffer aan voor onvoorziene omstandigheden. Denk daarbij ook aan een extra buffer voor moeilijke economische tijden.

Wat is Vermogensbeheer?

Met Vermogensbeheer zorgt uw eigen vermogensspecialist ervoor dat uw vermogen de aandacht krijgt die het verdient. Samen met uw vermogensspecialist kijkt u naar uw gewenste vermogensdoelen voor nu en voor later en hij vertaalt uw situatie en wensen met een team van experts naar een passende beleggingsoplossing. Vermogensbeheer is al mogelijk vanaf € 50.000.

Wat kunt u van ons verwachten

Persoonlijke aandacht

Met een eigen vermogensspecialist heeft u altijd een aanspreekpunt. U kunt hem op elk gewenst moment bereiken. Jaarlijks kijkt u samen terug op de behaalde resultaten, en u kijkt samen vooruit naar de verwachtingen in de markt.

Uw vermogensspecialist

Ontzorging

Uw vermogensspecialist wordt bijgestaan door een team van experts, die dag in en dag uit de beurs monitoren. Heeft u andere relevante vraagstukken of heeft u breder financieel inzicht nodig? Dan wijst uw vermogensspecialist de weg.

Het beheer van uw vermogen

Expertise

ABN AMRO is veruit de grootste Vermogensbeheerder voor particulieren in Nederland, met een schat aan ervaring. ABN AMRO Vermogensbeheer krijgt 5 sterren op Finner, een onafhankelijk vergelijkings- en adviesplatform voor beleggen.

Waar verdienden we die 5 sterren voor?

Mirjam, ABN AMRO Vermogensbeheer klant sinds 2009

Natuurlijk denk ik na over hoe ik straks mijn kinderen wil achterlaten, maar ik wil nu kunnen leven zoals ik dat graag wil. Daar heb ik toch ook een leven lang voor gewerkt. Samen met de vermogensspecialist zijn wij tot een balans gekomen waar ik blij van word en ik weet zeker dat mijn kinderen dat straks ook zijn.

Meer weten? Bespreek vrijblijvend uw mogelijkheden met ons

Geef aan wanneer we u kunnen bellen

 • U geeft aan wanneer we u kunnen bellen om een afspraak te maken
 • We maken een afspraak voor een gesprek met een vermogensspecialist
 • Een gesprek kan op kantoor, telefonisch of via Beeldbankieren (videoverbinding). U kunt het gesprek dus ook vanuit huis houden.

Maak direct een afspraak voor een gesprek

 • Een medewerker belt u direct terug 
 • We maken een afspraak voor een gesprek met een vermogensspecialist
 • Een gesprek kan op kantoor, telefonisch of via Beeldbankieren (videoverbinding). U kunt het gesprek dus ook vanuit huis houden.

Wat gebeurt er als u een afspraak maakt?

Vermogensbeheer
Icoon target
Beleggen vergrootglas
Vermogensbeheer

1. U spreekt met een vermogensspecialist

Samen bespreekt u uw doelen en mogelijkheden, met de aandacht die uw vermogen verdient. Het gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend.
Icoon target

2. We bepalen uw persoonlijke beleggingsoplossing

Na het eerste gesprek krijgt u advies op maat over de haalbaarheid van uw doelen en we kijken naar wat bij u past: uw risicoprofiel, de vorm van Vermogensbeheer en het plan van uitvoering.
Beleggen vergrootglas

3. Onze experts beheren uw beleggingen

Dit is de start van uw Vermogensbeheer. Het team van experts belegt en beheert uw vermogen, en u kunt altijd contact opnemen met uw vermogensspecialist.
Finner geeft ABN AMRO Vermogensbeheer 5 sterren
Grafiek met verloop van de inflatie en de spaarrente

Waarom sparen vaak niet meer geschikt is voor groei van uw vermogen

Vroeger spaarden we met z’n allen om ons vermogen te laten groeien, tegenwoordig zijn andere keuzes wellicht interessanter. We leggen u graag uit waarom Vermogensbeheer geschikt kan zijn voor u.

U kunt kiezen uit drie vormen binnen Vermogensbeheer

Duurzaam Mandaat

Investeren in fondsen, obligaties en bedrijven met een maatschappelijk karakter.

Multi Manager Mandaat

Breed investeren in fondsen van gerenommeerde fondsenhuizen wereldwijd. 

Inkomsten Mandaat

Als u uw beleggingen met Vermogensbeheer als inkomstenbron wil gebruiken. 

Meer dan € 500.000?

Vermogensbeheer is er voor vermogens vanaf € 50.000. Voor vermogens vanaf € 500.000 komt een private banker van ABN AMRO MeesPierson graag met u in contact om te praten over de mogelijkheden.

Kies voor ervaring

ABN AMRO is een van de grootste particuliere vermogensbeheerders van Nederland, en we hebben decennialang ervaring met vermogensbeheer, in goede én slechte omstandigheden.

Komt u er niet uit?

Bellen

U belt ons

Op werkdagen tussen 8.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 17.30 uur. Tegen lokaal tarief.
 
Bel 088 388 9779
Wordt teruggebeld

Wij bellen u

Laat uw nummer achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.

Komt u er niet uit?

Gloeilamp

Heeft u een vraag?

Kijk voor een antwoord bij de meestgestelde vragen over Vermogensbeheer.
Wordt teruggebeld

Wij bellen u

Laat uw nummer achter en u wordt zo spoedig mogelijk opgebeld.
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.