Vermogensbeheer

Uw vermogen laten beleggen met persoonlijke aandacht

  • Persoonlijke aandacht voor uw vermogen
  • Een team ervaren experts belegt voor u
  • Stabiel en toekomstbestendig
  • Een eigen vermogensspecialist
  • Contact is altijd mogelijk

Juist in deze tijd: ga in gesprek met een vermogensspecialist

Met Vermogensbeheer beleggen we voor u met een risicoprofiel dat bij u past, en dat profiel bepalen we aan de hand van een zeer gedegen analyse. Binnen uw profiel spreiden we het risico door wereldwijd bijvoorbeeld naast aandelen ook te beleggen in obligaties, alternatieve beleggingen, én in verschillende sectoren.

Juist in deze tijd is het belangrijk dat u zich er bewust van bent dat beleggen iets is voor de langere termijn en dat beleggen risico's met zich meebrengt. Lees hieronder verder over de mogelijkheden die Vermogensbeheer biedt en over de overwegingen die u erbij moet maken. Goed om te weten: een gesprek met een vermogensspecialist is altijd geheel vrijblijvend en kan via beeldbankieren gebeuren. 

Beleg voor de langere termijn

Het is belangrijk dat u zich er bewust van bent dat beleggen iets is voor de langere termijn. Als we het verleden volgen, is er altijd sprake van periodes van dalingen zoals die er nu zijn en periodes van herstel. Een brede spreiding zoals we die bij Vermogensbeheer toepassen en een langetermijnstrategie kunnen bijdragen aan de kans op positief rendement over een lange periode, maar ook periodiek inleggen en risico-afbouw helpen daarbij.

Beleggen kent risico's

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Als u gaat beleggen, is het belangrijk dat u zich daar bewust van bent. Beleg met geld dat u over heeft. Hou een buffer aan voor onvoorziene omstandigheden. Denk daarbij ook aan een extra buffer voor moeilijke economische tijden.

Wat is Vermogensbeheer?

Met Vermogensbeheer zorgt uw eigen vermogensspecialist ervoor dat uw vermogen de aandacht krijgt die het verdient. Samen met uw vermogensspecialist kijkt u naar uw gewenste vermogensdoelen voor nu en voor later en hij vertaalt uw situatie en wensen met een team van experts naar een passende beleggingsoplossing. Vermogensbeheer is al mogelijk vanaf € 50.000.

Actie: start nu en krijg uw kosten teruggestort of krijg € 200 cadeau

Start nu en krijg de kosten van twee kwartalen teruggestort

Start nu gratis met Vermogensbeheer

Als u tijdens de actieperiode start met Vermogensbeheer, krijgt u de kosten voor twee kwartalen teruggestort op uw rekening. Lees de actievoorwaarden.

Bespreek uw mogelijkheden

Al klant? Dan krijgt u € 200 cadeau voor een bijstorting

Bestaande klant? U krijgt € 200 cadeau op uw beleggingsrekening als u nu minstens € 10.000 bijstort. Uw vermogensspecialist kan u vertellen of bijstorten passend voor u is. Lees de actievoorwaarden.

Wat kunt u van ons verwachten

Persoonlijke aandacht

Met een eigen vermogensspecialist heeft u altijd een aanspreekpunt. U kunt hem op elk gewenst moment bereiken. Jaarlijks kijkt u samen terug op de behaalde resultaten, en u kijkt samen vooruit naar de verwachtingen in de markt.

Uw vermogensspecialist

Ontzorging

Uw vermogensspecialist wordt bijgestaan door een team van experts, die dag in en dag uit de beurs monitoren. Heeft u andere relevante vraagstukken of heeft u breder financieel inzicht nodig? Dan wijst uw vermogensspecialist de weg.

Het beheer van uw vermogen

Expertise

ABN AMRO is veruit de grootste Vermogensbeheerder voor particulieren in Nederland, met een schat aan ervaring. ABN AMRO Vermogensbeheer krijgt 5 sterren op Finner, een onafhankelijk vergelijkings- en adviesplatform voor beleggen.

Waar verdienden we die 5 sterren voor?

Mirjam, ABN AMRO Vermogensbeheer klant sinds 2009

Natuurlijk denk ik na over hoe ik straks mijn kinderen wil achterlaten, maar ik wil nu kunnen leven zoals ik dat graag wil. Daar heb ik toch ook een leven lang voor gewerkt. Samen met de vermogensspecialist zijn wij tot een balans gekomen waar ik blij van word en ik weet zeker dat mijn kinderen dat straks ook zijn.

Contact

Bespreek uw mogelijkheden

  • Bel direct 088 388 9779 of geef aan wanneer u gebeld wilt worden
  • We maken op dat moment een afspraak voor een gesprek met een vermogens­specialist
  • Een gesprek kan via Beeldbankieren (videoverbinding) of telefonisch. U kunt dus gewoon thuisblijven.

Wat gebeurt er als u een afspraak maakt?

Vermogensbeheer
Icoon target
Beleggen vergrootglas
Vermogensbeheer

1. U spreekt met een vermogensspecialist

Samen bespreekt u uw doelen en mogelijkheden, met de aandacht die uw vermogen verdient. Het gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend.
Icoon target

2. We bepalen uw persoonlijke beleggingsoplossing

Na het eerste gesprek krijgt u advies op maat over de haalbaarheid van uw doelen en we kijken naar wat bij u past: uw risicoprofiel, de vorm van Vermogensbeheer en het plan van uitvoering.
Beleggen vergrootglas

3. Onze experts beheren uw beleggingen

Dit is de start van uw Vermogensbeheer. Het team van experts belegt en beheert uw vermogen, en u kunt altijd contact opnemen met uw vermogensspecialist.
Finner geeft ABN AMRO Vermogensbeheer 5 sterren

U kunt kiezen uit drie vormen binnen Vermogensbeheer

Duurzaam Mandaat

Investeren in fondsen, obligaties en bedrijven met een maatschappelijk karakter.

Multi Manager Mandaat

Breed investeren in fondsen van gerenommeerde fondsenhuizen wereldwijd. 

Inkomsten Mandaat

Als u uw beleggingen met Vermogensbeheer als inkomstenbron wil gebruiken. 

Meer dan € 500.000?

Vermogensbeheer is er voor vermogens vanaf € 50.000. Voor vermogens vanaf € 500.000 komt een private banker van ABN AMRO MeesPierson graag met u in contact om te praten over de mogelijkheden.

Kies voor ervaring

ABN AMRO is een van de grootste particuliere vermogensbeheerders van Nederland, en we hebben decennialang ervaring met vermogensbeheer, in goede én slechte omstandigheden.
Wanneer laat u uw geld beleggen?

Wanneer laat u uw geld beleggen?

In welke situaties kunt u voor Vermogensbeheer kiezen, en wat zijn de nadelen die u eventueel tegen kunt komen? Lees over de voor- en nadelen van Vermogensbeheer

Een team specialisten

Hoe ziet een gesprek met een vermogensspecialist eruit?

Vermogensspecialist Koen Poppelaars vertelt hoe een gesprek met hem eruitziet in de huidige coronatijden. Lees het interview met Koen.

Is sparen alleen nog geschikt voor vermogensgroei?

Is sparen alleen nog geschikt voor vermogensgroei?

Vroeger spaarden we met z’n allen om ons vermogen te laten groeien, tegenwoordig zijn andere keuzes wellicht interessanter. We leggen u graag uit waarom Vermogensbeheer geschikt kan zijn voor u.

Komt u er niet uit?

Bellen

U belt ons

Op werkdagen tussen 8.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 17.30 uur. Tegen lokaal tarief.
 
Bel 088 388 9779
Wordt teruggebeld

Wij bellen u

Laat uw nummer achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Laat uw nummer achter
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.

Komt u er niet uit?

Gloeilamp

Heeft u een vraag?

Kijk voor een antwoord bij de meestgestelde vragen over Vermogensbeheer.
Wordt teruggebeld

Bel ons direct

Bel ons met al uw vragen over Vermogensbeheer. Van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. 

Bel 088 388 9779

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.