Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

ABN AMRO neemt BUX over

Wilt u meer weten over de overname van BUX door ABN AMRO? We hebben veelgestelde vragen hieronder voor u op een rij gezet.

Veelgestelde vragen

Het is voor iedere belegger mogelijk om een rekening te openen bij BUX via de BUX app. Tot goedkeuringen van de overheid zijn ontvangen voor de overname en de overname als zodanig kan worden afgerond, blijven ABN AMRO en BUX nog los van elkaar opereren.

Na goedkeuring door de Nederlandsche Bank zal BUX onderdeel worden van de ABN AMRO groep als dochteronderneming van ABN AMRO en zelfstandig blijven opereren met een eigen app. Dit goedkeuringstraject loopt naar verwachting nog tot medio 2024.

Dat is niet noodzakelijk, u kunt bij BUX iedere tegenrekening aanhouden die u wenst.

BUX is een digitaal en app only beleggersplatform. Dit betekent dus dat al uw transacties via de BUX app plaats zullen vinden, maar ook de communicatie is geheel digitaal via de app en e-mail.

Het BUX platform is een execution only platform. Op het BUX platform zijn vooral niet complexe producten verhandelbaar. Denk hierbij aan aandelen en Exchange Traded Funds (ETFs). Via de BUX App kun u deze gemakkelijk beheren en verhandelen. Bij ABN AMRO treft u, afhankelijk van de propositie, een uitgebreider aanbod van zowel complexe producten (o.a. opties, structured products en private equity) als niet complexe producten. Naast Execution Only is het bij ABN AMRO ook mogelijk om gebruik te maken van Beheer en Advies.

BUX biedt op dit moment een rente percentage van 2,75% tot € 100.000.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Komt u er niet uit?

Gloeilamp

Heeft u een vraag?

Kijk voor een antwoord bij de meestgestelde vragen over Beleggen.

Callcenter vrouw

Bel ons direct

Bekijk de telefoonnummers en openingstijden.
Laptop

Maak een afspraak

Vul het formulier in om een afspraak te maken of contact met ons op te nemen.

Komt u er niet uit?

Gloeilamp

Heeft u een vraag?

Kijk voor een antwoord bij de Veelgestelde vragen over beleggen.
Callcenter vrouw

Bel ons direct

Bekijk de telefoonnummers en openingstijden.
Laptop

Maak een afspraak

Vul het formulier in om een afspraak te maken of contact met ons op te nemen.