Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw verzekering opzeggen

Dagelijks opzegbaar

Wilt u uw verzekering opzeggen? Dat vinden wij heel jammer. Toch helpen wij u graag. U kunt een ABN AMRO verzekering dagelijks opzeggen. Er is een uitzondering: de Doorlopende Reisverzekering. Deze kunt u pas na het eerste jaar dagelijks opzeggen. Uw verzekering opzeggen gaat het snelst als u dit online doet (log in met e.dentifier of 5-cijferige identificatiecode).

Gratis paslezer van ABN AMRO voor Internet Bankieren en Mobiel. Ook voor identificatie bij Telefonisch Bankieren. De e.dentifier2 is de opvolger van de e.dentifier. U kunt beide paslezers gebruiken.

Levensverzekeringen

Alleen uw Overlijdensrisicoverzekering van ABN AMRO Levensverzekering N.V. kunt u online opzeggen. Heeft u andere levensverzekeringen bij ons? Neem dan contact met ons op via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten) of informeer ernaar bij uw adviseur.

Afspraak maken

Twijfelt u nog? En wilt u graag een persoonlijk gesprek? Wij helpen u graag. Maak hiervoor een afspraak met een adviseur op een van onze bankkantoren.

Telefonisch

U kunt uw verzekering ook telefonisch opzeggen. Neem contact met ons op via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten). Houd uw polisnummer bij de hand (de laatste 9 cijfers van uw IBAN).

Hulp nodig? Bel met onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Inboedelverzekering

Nooit te laag verzekerd

Iedereen is goed verzekerd met de Inboedelverzekering

  • Bij schade door brand, diefstal en storm
  • 24/7 schadehulp
  • Eerste jaar 20% hypotheekkorting