Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw verzekering opzeggen

Wij helpen u graag

Denkt u erover om uw verzekering bij ons op te zeggen? Dat vinden we jammer, maar we gaan het wel voor u regelen. U kunt uw verzekering online opzeggen of telefonisch via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

 

Dagelijks opzeggen

Wilt u uw verzekering beëindigen? Dat kan voor bijna alle verzekeringen dagelijks, zonder opzegtermijn. Alleen voor de Doorlopende Reisverzekering kan dit pas na het eerste jaar. Daarna kunt u ook deze verzekering dagelijks opzeggen.

Schadeverzekeringen opzeggen

Zelf regelt u uw opzegging heel eenvoudig via het online opzegformulier. Om het formulier in te kunnen vullen, vragen we u om in te loggen met uw e.dentifier of 5-cijferige identificatiecode. 

Geen Internet Bankieren? Neem dan contact met ons op via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten).

 

Overlijdensrisicoverzekering opzeggen

Wilt u uw overlijdensrisicoverzekering opzeggen? Dat doet u heel eenvoudig online: log in, vul het formulier in en klik op 'verzenden'.

Wilt u informatie over het opzeggen van een andere levensverzekering? Neem dan contact met ons op via 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten) of informeer ernaar bij uw adviseur.

Afspraak maken

Wilt u uw situatie graag bespreken in een persoonlijk gesprek? Dat kan natuurlijk ook. Maak hiervoor een afspraak met een adviseur op een van onze bankkantoren.

Hulp nodig? Bel met onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Inboedelverzekering

Nooit te laag verzekerd

Iedereen is goed verzekerd met de Inboedelverzekering

  • Bij schade door brand, diefstal en storm
  • 24/7 schadehulp
  • Eerste jaar 20% hypotheekkorting