Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw contactgegevens wijzigen

Verhuisd, ander (mobiel) telefoonnummer of een nieuw e-mailadres?

Hebben wij de juiste contactgegevens van u? Zo voorkomt u bijvoorbeeld dat u post van ons moet ophalen op uw oude adres. Nog niet verhuisd? U kunt een adreswijziging doorgeven voor een datum tot 3 weken in de toekomst.

U kunt direct uw contactgegevens wijzigen via Internet Bankieren of op een bankkantoor met uw identiteitsbewijs. Zo weten wij zeker dat u degene bent die de wijzigingen doorgeeft. En helpt u ons om fraude te voorkomen.

Direct online

Log in via Internet Bankieren met uw e.dentifier of met uw identificatiecode. Wijzig hier direct uw privéadres, telefoonnummer en/of uw e-mailadres. Voor uw eigen rekening maar ook voor uw gezamenlijke rekening(en).

Per post

Vul het formulier in, druk het af en stuur het op naar ABN AMRO. U hoeft geen postzegel op de envelop te plakken. Vergeet uw handtekening en die van uw medebewoners niet. Zo weten wij zeker dat uw medebewoners akkoord geven. En dat u degene bent die de adreswijziging doorgeeft.

Stuurt u het formulier op vanuit het buitenland? Plak dan wel een postzegel op de envelop. Ook als u het naar een antwoordnummer verstuurt.

Nieuw bedrijfsadres?

Met onderstaand formulier geeft u de wijziging van uw zakelijke contactgegevens door. Op basis van uw contactgegevens die bij de Kamer van Koophandel zijn vastgelegd, passen wij uw gegevens bij ons aan. Is uw organisatie niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan geeft u ook via dit formulier uw wijziging door.
Na twee werkdagen ontvangt u de gewenste wijzigingen per post op uw huidige adres om te ondertekenen.

Paraplu cadeau bij aanvraag Credit Card

Onbezorgd erop uit gaan

De paraplu met wolkendesign die u krijgt bij een creditcardaanvraag

Een weekend shoppen in Londen? Of een paar dagen uitwaaien op Texel? Vraag nu een creditcard aan en u ontvangt deze ijzersterke paraplu cadeau. Weer of geen weer, jullie weekendje weg kan niet meer stuk.

Volg ons via

  • Volg ons via Facebook
  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube
  • Volg ons via Google