Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Zorg dat uw gegevens kloppen

Samen tegen criminelen

Help mee door uw persoonsgegevens in orde te houden

Wereldwijd gaat er jaarlijks ongeveer 2.400 miljard euro om in criminele transacties. Witwassen is hier slechts een voorbeeld van. Ook bij fraude, oplichting, en afpersing kan ons financiële systeem worden misbruikt. Met andere banken, politie en justitie doen we er alles aan om criminele transacties op te sporen. Want alleen samen kunnen we dit soort financiële criminaliteit voorkomen. Ook u kunt ons daarbij helpen.
 
 
 

Hoe kunt u helpen? Check uw gegevens!

Om bankieren veilig te houden, beoordelen we dagelijks nieuwe en bestaande klanten en sporen we ongebruikelijke transacties op. Ook controleren we doorlopend de persoonsgegevens van onze klanten. Dit moet ook volgens de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). 
 
We snappen dat u er misschien niet altijd zelf meteen aan denkt om uw gegevens te wijzigen als er iets verandert. Daarom helpen we u hierbij. Eens in de zoveel tijd vragen we u om uw gegevens te controleren én te bevestigen. U ontvangt vanzelf een bericht van ons wanneer het zover is.
Check uw persoonlijke gegevens

Direct uw gegevens controleren


Wilt u zeker weten dat al uw persoonsgegevens kloppen? Controleer dit direct gemakkelijk en veilig:

  1. Log in in de ABN AMRO app of in Internet Bankieren.
  2. Ga naar uw profiel.
  3. Klik op ‘persoonsgegevens’.
  4. Controleer of wijzig uw gegevens.
    .

Vragen?

Lees meer over het controleren van uw gegevens. Maakt u nog geen gebruik van de ABN AMRO app of Internet Bankieren? Ontdek de voordelen van online bankieren hier.