Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Philip Bokeloh

Philip Bokeloh

Senior econoom Nederlandse economie

Philip Bokeloh is econoom bij het Nederland team van het Economisch Bureau van ABN AMRO Bank. Daar is hij verantwoordelijk voor de analyse van de Nederlandse huizenmarkt en houdt hij zich bezig met conjunctuur- en financiële marktstudies. Verder schrijft hij mee aan projectrapporten. Enkele onderwerpen die daarbij aan bod kwamen, zijn de grondstoffenmarkten, het pensioenstelsel, de gezondheidszorg en het onderwijs. Eerder werkte Philip onder andere als landenrisicoanalist. Philip heeft in 1996 zijn studie Algemene Economie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.

Philip Bokeloh

Meest recente artikelen van Philip Bokeloh

Laatste huizenmarktnieuws

16-04-2024

Het vertrouwen in de huizenmarkt is het eerste kwartaal van 2024 verbeterd. De dalende hypotheekrente en gestegen inkomens zijn positief voor de maximale hypotheek van consumenten die nu een huis willen kopen.

Korte hypotheekrente daalt in 2024

16-04-2024

"Wij houden er rekening mee dat de hypotheekrente met een korte rentevaste periode halverwege dit jaar omlaag gaat. De economische activiteit staat namelijk onder druk en de inflatie is behoorlijk afgenomen.", aldus Philip. Lees de complete voorspelling.