Duurzaam wonen

De voordelen van een energiezuinig huis

image not availabale

Een energiezuiniger huis

Gaat u verhuizen of verbouwen? Of denkt u aan zonnepanelen, een warmtepomp of isolatie? Daarmee kunt u flink besparen, woont u prettiger en helpt u het milieu. Bekijk uw mogelijkheden.

De kosten terugverdienen

Uw huis energiezuinig maken is een investering. Meestal verdient u de kosten ook weer terug. Zo heeft bijvoorbeeld spouwmuurisolatie een gemiddelde terugverdientijd van ongeveer 4 jaar (bron: MilieuCentraal).

Bekijk wat bij uw woning past

Energie besparen en prettiger wonen kan op veel manieren. Van isolatie en dubbel glas tot zonnepanelen. Lees hoe u uw huis kunt verduurzamen. 

Geen gedoe

Lekker makkelijk: we werken samen met De Energiebespaarders. Zij regelen alles voor u. Van advies op maat tot de begeleiding van de installatie.

Hoe betaalt u uw duurzame verbouwing?

Spaargeld

Gebruik uw spaargeld om uw huis te verduurzamen. Dat is het voordeligst. U bespaart vaak direct op uw energierekening. 

Lenen

U kunt een Persoonlijke Lening afsluiten voor uw duurzame verbouwing. U krijgt het geld in één keer op uw rekening. En u weet altijd precies waar u aan toe bent, want het maandbedrag en de einddatum spreekt u van tevoren met ons af.

Uw hypotheek

Investeert u in energiezuinige voorzieningen? Dan kunt u tot maximaal 106% van de waarde van uw woning lenen. Weten wat er in uw situatie kan? Bespreek uw mogelijkheden kosteloos met een van onze hypotheek adviseurs. Op kantoor of via beeldbankieren. 

image not availabale

Greenloans

Energie besparen? Met een groene lening van GreenLoans financiert u duurzame investeringen in en om uw huis. Zo dragen we samen bij aan een duurzame wereld.

  • Aantrekkelijke rente 
  • Direct online aanvragen 
  • 100% dochter van ABN AMRO 
Tip

Duurzaamheidskorting

Als u een energiezuinige woning koopt of investeert in het energiezuinig maken van uw woning, kunt u een hypotheekrentekorting van 0,20% krijgen. Bekijk of dit ook voor u geldt.

Gratis groene boekje vol bespaartips

Duurzaam wonen kan u veel opleveren. U leest er alles over in het groene boekje. Vol bespaartips en adviezen. U kunt meteen aan de slag om duurzamer te wonen. Hoeveel bespaart u straks op uw woonlasten?

image not availabale

Waarom doet ABN AMRO aan verduurzaming?

Gebouwen zorgen voor maar liefst 40% van de CO2-uitstoot in Nederland. Door woningen en kantoren te verduurzamen, kunnen we samen de uitstoot verminderen.

Daarom een hypotheek bij ABN AMRO

Afspraak zelf inplannen

Plan online zelf een afspraak in: soms nog dezelfde dag.

Videogesprek met adviseur

Waar en wanneer u wilt. Via uw computer, telefoon of laptop.

Zelf uw hypotheek aanpassen

Van rente aanpassen tot extra aflossen. Bij ABN AMRO doet u dat zelf online.