Duurzaam wonen

De voordelen van een energiezuinig huis

image not availabale

Een energiezuiniger huis

Gaat u verhuizen of verbouwen? Of denkt u aan zonnepanelen, een warmtepomp of isolatie? Daarmee kunt u flink besparen, woont u prettiger en helpt u het milieu. Bekijk uw mogelijkheden.

De kosten terugverdienen

Uw huis energiezuinig maken is een investering. Meestal verdient u de kosten ook weer terug. Zo heeft bijvoorbeeld spouwmuurisolatie een gemiddelde terugverdientijd van ongeveer 4 jaar (bron: MilieuCentraal).

Bekijk wat bij uw woning past

Energie besparen en prettiger wonen kan op veel manieren. Van isolatie en dubbel glas tot zonnepanelen. Lees hoe u uw huis kunt verduurzamen. 

Geen gedoe

Lekker makkelijk: we werken samen met De Energiebespaarders. Zij regelen alles voor u. Van advies op maat tot de begeleiding van de installatie.

Hoe betaalt u uw duurzame verbouwing?

Spaargeld

Gebruik uw spaargeld om uw huis te verduurzamen. Dat is het voordeligst. U bespaart vaak direct op uw energierekening. 

Lenen

U kunt een Persoonlijke Lening afsluiten voor uw duurzame verbouwing. U krijgt het geld in één keer op uw rekening. En u weet altijd precies waar u aan toe bent, want het maandbedrag en de einddatum spreekt u van tevoren met ons af.

Duurzaam Wonen Hypotheek

Investeert u in energiezuinige maatregelen? Dan kunt u tot maximaal 106% van de waarde van uw woning lenen. Met de Duurzaam Wonen Hypotheek kunt u genieten van meer wooncomfort, met aantrekkelijke voorwaarden en rente.

image not availabale

Greenloans

Energie besparen? Met een groene lening van GreenLoans financiert u duurzame investeringen in en om uw huis. Zo dragen we samen bij aan een duurzame wereld.

  • Aantrekkelijke rente 
  • Direct online aanvragen 
  • 100% dochter van ABN AMRO 
Tip

Duurzaamheidskorting

Als u een energiezuinige woning koopt of investeert in het energiezuinig maken van uw woning, kunt u een hypotheekrentekorting van 0,20% krijgen. Bekijk of dit ook voor u geldt.

Gratis groene boekje vol bespaartips

Duurzaam wonen kan u veel opleveren. U leest er alles over in het groene boekje. Vol bespaartips en adviezen. U kunt meteen aan de slag om duurzamer te wonen. Hoeveel bespaart u straks op uw woonlasten?

image not availabale

Waarom doet ABN AMRO aan verduurzaming?

Gebouwen zorgen voor maar liefst 40% van de CO2-uitstoot in Nederland. Door woningen en kantoren te verduurzamen, kunnen we samen de uitstoot verminderen.

Daarom een hypotheek bij ABN AMRO

Afspraak zelf inplannen

Plan online zelf een afspraak in : soms nog dezelfde dag.

Videogesprek met adviseur

Waar en wanneer u wilt. Via uw computer, telefoon of laptop.

Zelf uw hypotheek aanpassen

Van rente aanpassen tot extra aflossen. Bij ABN AMRO doet u dat zelf online.