Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Hypotheekafspraak maken

Plan direct uw afspraak

  • Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend
  • Binnen 24 uur een hypotheekgesprek
  • Makkelijk via een online videogesprek

Waarover wilt u een afspraak?

Wilt u een bestaande hypotheek wijzigen?

In Internet Bankieren of via de ABN AMRO app bekijkt of wijzigt u makkelijk uw hypotheek. U ziet in uw hypotheekomgeving wat uw mogelijkheden zijn.

Naar uw hypotheekomgeving

Hoe gaat het verder?

Hypotheekadvies

Na het oriëntatiegesprek weten we uw persoonlijke situatie en mogelijkheden. U krijgt een financiële oplossing die bij u past en ontvangt een adviesrapport. Wij houden rekening met financiële risico’s in geval van inkomensdaling. En adviseren u of en hoe u deze risico’s kunt beperken.

Hypotheek Zelf Regelen

Weet u veel over hypotheken? Dan kunt u in sommige gevallen zelf een hypotheek regelen of wijzigen. U betaalt dan geen advieskosten, maar wel afhandelingskosten. Zelf beslist u over de gewenste hypotheek en het afdekken van eventuele risico’s zonder dat wij u daarover adviseren.

Veelgestelde vragen

U betaalt advieskosten voor persoonlijk advies van een adviseur en het adviesrapport. De kosten staan vast en hangen dus niet af van de hoogte van uw hypotheek. Tijdens het eerste oriëntatiegesprek krijgt u nog geen advies. Daarom betaalt u daarvoor ook geen advieskosten.

In sommige gevallen kunt u een hypotheek regelen zonder advies. Maar ook bijvoorbeeld bij het verhogen of het oversluiten van uw hypotheek. Daarmee bespaart u op de advies- en afhandelingskosten

Voorbereiden Oriëntatiegesprek:

Om goed voorbereid het oriëntatiegesprek in te gaan is het verstandig om alvast wat documenten te verzamelen. Bijvoorbeeld uw persoons- en inkomensgegevens, en uw financiële verplichtingen. Zorg er daarom voor dat u deze bij de hand heeft tijdens het gesprek.

Voorbereiden Adviesgesprek:

Heeft u binnenkort uw adviesgesprek? In uw Persoonlijke Omgeving kunt u de benodigde documenten alvast uploaden zoals uw loonstrook of werkgeversverklaring en deze delen met de adviseur. Zo heeft de adviseur alvast inzicht in uw persoonlijke situatie. Bekijk de checklist.

Het videogesprek met een adviseur is hetzelfde als een live gesprek op kantoor, maar dan via video. U bespreekt dezelfde onderwerpen en  deelt makkelijk de documenten die u nodig heeft via een linkje op uw beeldscherm. Bekijk of het videogesprek iets voor u is.

Kunt u het antwoord op uw hypotheekvraag niet helemaal vinden? Of heeft u gewoon een korte hypotheekvraag? Dat snappen we.  Stel daarom uw vraag via de chat . Zo heeft u snel antwoord.