Hypotheek afsluiten

Hypotheek afsluiten met of zonder advies

Hypotheek afsluiten

Een hypotheek is een grote lening die u voor langere tijd afsluit. Daarom is het belangrijk dat u een hypotheek kiest die bij uw situatie past. Nu en in de toekomst. U kunt bij ons uw hypotheek op meerdere manieren afsluiten. Lees meer over uw mogelijkheden.

Hypotheek afsluiten met advies

Samen met uw adviseur bespreekt u uw wensen en mogelijkheden. Dat kan waar en wanneer u wilt. Bij ons op kantoor, maar ook via Beeldbankieren of de telefoon. U hoort welke hypotheek het best bij u past. Daarbij houden we ook rekening met onverwachte gebeurtenissen. Denk aan werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Zo krijgt u een persoonlijk en compleet hypotheekadvies.

Hypotheek afsluiten zonder advies

Weet u veel over hypotheken? Dan kunt u ook zelf een hypotheek afsluiten, zonder advies. U moet dan wel laten zien dat u voldoende kennis hebt van hypotheken. Daarom vragen we u vooraf de kennis- en ervaringstoets te doen. Als u slaagt en het bij uw situatie past, kunt u een hypotheek zonder advies afsluiten.

Hypotheekadvies via Beeldbankieren

Een hypotheekgesprek kan waar en wanneer u wilt. Met Beeldbankieren overlegt u met uw hypotheekadviseur via de webcam. Dat kan 7 dagen per week. Ook in het weekend en ’s avonds. Maak zelf online een afspraak via Internet Bankieren.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wilt u graag de hypotheken van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken? Praat dan eens met een intermediair. Deze onafhankelijke adviseur werkt samen met meerdere hypotheekverstrekkers.

Daarom een hypotheek bij ABN AMRO

Afspraak zelf inplannen

Plan online zelf een afspraak in: soms nog dezelfde dag.

Videogesprek met adviseur

Waar en wanneer u wilt. Via uw computer, telefoon of laptop.

Zelf uw hypotheek aanpassen

Van rente aanpassen tot extra aflossen. Bij ABN AMRO doet u dat zelf online.