Hypotheekadvies

Deskundig advies bij ABN AMRO

Onze deskundige adviseurs adviseren u graag bij het kiezen van een hypotheek die bij u past. Tijdens het hypotheekadviesgesprek bespreken ze al uw mogelijkheden. 

Hypotheekadvies via Beeldbankieren

Wat houdt het adviesgesprek in?

De hypotheekadviseur berekent uw maximale hypotheek en geeft advies over de hypotheekvorm, hypotheekrente en woonverzekeringen. Ook bespreekt u samen de financiële risico’s als bijvoorbeeld uw inkomen daalt. Na het adviesgesprek ontvangt u een ‘Adviesrapport’, zodat u alles nog eens rustig kunt nalezen.

Zo werkt hypotheek afsluiten met adviseur

icoon
icoon
icoon
icoon

1. Gratis oriëntatiegesprek

Het eerste oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend. U bespreekt samen met de hypotheekadviseur uw wensen en mogelijkheden.

icoon

2. Adviesgesprek

Bod op een huis gedaan of hypotheek aanpassen? Maak dan een vervolgafspraak met een adviseur voor een volledig hypotheekadvies.

icoon

3. Hypotheek afsluiten

Na het hypotheekadviesgesprek krijgt u een compleet adviesrapport. Waarin we onze adviezen en keuzes voor u samenvatten.

Een hypotheek zonder zorgen

Een hypotheek zonder zorgen bij ABN AMRO

  • Persoonlijk advies of zelf regelen
  • Deskundig hypotheekadvies
  • Passende hypotheekoplossingen
  • Voordelen bij duurzame investeringen
  • Korting op hypotheekrente bij betaalpakket

Meer over hypotheekadvies

De hypotheekadviseur berekent uw maximale hypotheek en geeft advies over de hypotheekvorm, hypotheekrente en woonverzekeringen. Ook bespreekt u samen de financiële risico’s als bijvoorbeeld uw inkomen daalt. Na het adviesgesprek ontvangt u een ‘Adviesrapport’, zodat u alles nog eens rustig kunt nalezen.

Een goed advies levert u een passende hypotheek op. U betaalt daarvoor advies- en afhandelingskosten. De kosten hangen af van uw situatie. Heeft u al een hypotheek bij ons? Dan krijgt u  € 400 korting op de advieskosten als u gaat verhuizen. Bekijk de hypotheekadvieskosten.

Hypotheekadvies waar en wanneer u dat wilt? Dat kan via Beeldbankieren. U spreekt de hypotheekadviseur via de webcam. En de documenten die u nodig heeft, deelt u makkelijk via een linkje op uw beeldscherm.

Heeft u binnenkort een oriëntatie- of adviesgesprek? Bereid u dan alvast goed voor. In uw Persoonlijke Omgeving kunt u de benodigde documenten alvast uploaden zoals uw loonstrook of werkgeversverklaring en deze delen met de adviseur. Zo heeft de adviseur alvast inzicht in uw persoonlijke situatie. Bekijk de checklist.

Als u alleen uw bestaande hypotheek wilt wijzigen kan dat met Gericht Hypotheekadvies. U betaalt dan minder advieskosten. De adviseur vertelt u wat de risico’s zijn als u uw hypotheek aanpast. Bijvoorbeeld als u overlijdt, arbeidsongeschikt wordt of werkloos. Maar u krijgt hierover geen advies. Neem zelf maatregelen om risico's te verkleinen of weg te nemen. Meer over Gericht Advies.

Uw huis meteen verzekeren? Onze inboedelverzekering en opstalverzekering sluiten perfect op elkaar aan. Zo weet u zeker dat u goed verzekerd bent. Bekijk de woonverzekeringen.

In het dienstverleningsdocument leggen wij u uit wat u mag verwachten als u bijvoorbeeld een hypotheek bij ons afsluit. Ook leest u wat wij van u verwachten. Er staat ook in waar u terecht kunt met vragen en klachten.  Bekijk het dienstverleningsdocument .

Daarom een hypotheek bij ABN AMRO

Wonen zonder zorgen

Nu en in de toekomst zorgeloos en financieel gezond wonen. Ontdek de voordelen van een hypotheek bij ABN AMRO.

Persoonlijke en deskundig adviseur

Onze adviseurs helpen u graag. Vanaf het adviesgesprek begeleidt een persoonlijke adviseur u tijdens het hele proces.

Online hypotheek beheren

Ook na het afsluiten heeft u controle: via de beveiligde 'Mijn Hypotheek' omgeving in Internet Bankieren bekijkt en wijzigt u zelf makkelijk uw hypotheek.