pr-beeldbankieren
Hypotheekadvies

Hypotheekadvies bij ABN AMRO

Waar en wanneer u wilt

Hypotheekadvies

  • Beste hypotheekverstrekker 2019 Bokaal
  • Persoonlijk advies passend bij uw situatie
  • Waar en wanneer u wilt, ook vanuit huis

Persoonlijk hypotheekadvies

Beste hypotheekverstrekker 2019Wilt u een nieuwe hypotheek? Of uw huidige hypotheek aanpassen? Dan is het belangrijk dat uw hypotheek bij uw situatie past. Onze adviseurs helpen u daar graag bij. Op kantoor, via de telefoon en via Beeldbankieren.

Hypotheekadvies via Beeldbankieren

Hypotheekadvies via Beeldbankieren

Hypotheekadvies waar en wanneer u dat wilt? Dat kan via Beeldbankieren. U spreekt de hypotheekadviseur via de webcam. En de documenten die u nodig heeft, deelt u makkelijk via een linkje op uw beeldscherm.

icoon

Gratis oriëntatiegesprek

Het eerste oriëntatiegesprek is gratis. Tijdens dit gesprek bespreekt u uw mogelijkheden. Zodra u persoonlijk hypotheekadvies krijgt, betaalt u advieskosten.
icoon

Documenten meenemen

Tijdens het oriëntatiegesprek zijn een aantal documenten nodig. Zoals uw loonstrook of werkgeversverklaring. Neem deze mee naar het gesprek.

icoon

Wat bespreken we met u?

  1. Hoeveel u kunt lenen
  2. Welke hypotheekvorm het beste bij u past
  3. De actuele hypotheekrente 

Vragen van andere klanten, mét de antwoorden.

Uw inkomen bepaalt hoeveel hypotheek u kunt krijgen. Vul de online berekentool in en u weet snel uw maximale hypotheek. Ook als u nog geen vast contract heeft of zzp’er bent.

Zoekt u een hypotheek met scherpe rente? Bekijk ons actuele renteaanbod.

De hoogte van de 'kosten koper' hangt af van de hoogte van de aankoop- en financieringskosten. Bij het berekenen van uw maximale hypotheek, ziet u de kosten koper staan als 'Kosten kopen woning'.

U betaalt advieskosten voor persoonlijk advies van een adviseur en het adviesrapport. De kosten staan vast en hangen dus niet af van de hoogte van uw hypotheek. Tijdens het eerste oriëntatiegesprek krijgt u nog geen advies. Daarom betaalt u daarvoor ook geen advieskosten.

Dit is niet mogelijk bij ABN AMRO.

Een overbruggingshypotheek kan een oplossing zijn als u een nieuw huis wilt kopen en uw oude huis nog niet verkocht is. Er zijn dan 2 situaties mogelijk: 

1. De woning is al verkocht en de ontbindende voorwaarden zijn verstreken. Zo berekent u uw maximale overbruggingshypotheek:Neem de verkoopprijs van uw woning en trek daar uw huidige hypotheekschuld én de verkoopkosten vanaf (bijvoorbeeld de makelaarscourtage. We rekenen met 2% van de verkoopprijs als u geen nota heeft).

2. De woning is nog niet verkocht en/of de ontbindende voorwaarden zijn niet verstreken. Zo berekent u uw maximale overbruggingshypotheek:
Neem 90% van de marktwaarde van uw woning en trek daar uw huidige hypotheekschuld vanaf.

Bespreek samen met een adviseur uw mogelijkheden voor een 2e hypotheek. Als u een tweede hypotheek neemt, verandert uw eerste hypotheek niet. Soms is het voordeliger om uw eerste hypotheek over te sluiten.