Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

man en vrouw kijken op telefoon

Uw hypotheek online regelen?

Een hypotheekcoach of adviseur helpt u

In uw 'Hypotheekaanvraag omgeving' regelt u uw hele hypotheekaanvraag online met een hypotheekcoach of adviseur. Van het uploaden van uw documenten tot het afsluiten van uw hypotheek. 

Heeft u nog geen 'Hypotheekaanvraag omgeving'? Bereken dan eerst uw maximale hypotheek en sla deze aan het einde op. Zo komt u in uw eigen "Hypotheekaanvraag omgeving".

ABN AMRO

Hoe wilt u uw hypotheek afsluiten?

Als u een huis koopt komt er veel bij kijken. Een belangrijke stap is het afsluiten van uw hypotheek. Dat kunt u bijvoorbeeld met advies doen of uw hypotheek zelf regelen met hulp van onze hypotheekcoach.

Man in keuken kijkend naar telefoon

Digitaal tarief afhandelingskosten

Kiest u ervoor om zelf online uw documenten te uploaden? Dan betaalt u het digitale tarief afhandelingskosten. Zo heeft de adviseur direct inzicht in uw gegevens en zijn uw documenten opslagen in een veilige omgeving. 

Stappenplan online aanvragen hypotheek

In 5 stappen leggen we u uit hoe online Hypotheekaanvraag werkt
Eén

Berekening maken

U maakt eenvoudig een hypotheekberekening. Aan het einde kunt u ervoor kiezen om deze op te slaan en te starten met de voorbereiding voor uw hypotheek.

Twee

Keuze Hypotheek Zelf Regelen of Hypotheek Met Advies

Maak nu een keuze hoe u uw hypotheek wilt afsluiten. Wilt u uw hypotheek zelf regelen met een hypotheekcoach? Of toch liever samen met een hypotheekadviseur? Welke keuze u ook maakt, tussendoor contact opnemen is altijd mogelijk.

Drie

Voorbereiden en een afspraak maken

Als voorbereiding op uw gesprek heeft de coach of adviseur een aantal documenten van u nodig. Upload nu de benodigde documenten alvast. Maak daarna een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek of een adviesgesprek.

Vier

Renteaanbod en offerte ontvangen

Na de afspraak ontvangt u uw renteaanbod. Deze staat klaar in uw eigen hypotheekomgeving. Ook staat hier uw offerte klaar. Onderteken deze offerte digitaal en de hypotheek wordt in behandeling genomen.
Vijf

U bent klaar!

Nadat uw hypotheek is goedgekeurd en is ingegaan kunt u in de ABN AMRO App en/of in Internet Bankieren uw hypotheek inzien en wijzigen.

Veelgestelde vragen over online hypotheek aanvragen

  • Bereken eerst uw maximale hypotheek 
  • Sla aan het einde uw berekening op in uw Hypotheekaanvraag omgeving
  • Daarna wordt u gevraagd om een account aan te maken

Het delen van uw documenten via email is niet veilig genoeg. In uw eigen persoonlijke omgeving kunt u uw gegevens heel makkelijk en veilig uploaden en delen met de adviseur.

Bent u al klant van ABN AMRO? Dan kunt u het beste inloggen met Internet Bankieren. Bent u nog geen klant, maar heeft u wel een account bij ons aangemaakt? Log dan in met uw accountgegevens.

Bent u uw wachtwoord kwijt of vergeten? In het inlogscherm ziet u 'Wachtwoord vergeten' staan. Door te klikken kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen.