Beste Hypotheekverstrekker 2019

En meest innovatieve hypotheekproduct

ABN AMRO wint 2 Gouden Lotus Awards!

Op zoek naar een hypotheek? Dan moet u bij ABN AMRO zijn! ABN AMRO heeft namelijk maar liefst 2 Gouden Lotus Awards in de wacht gesleept: 1 voor de beste hypotheekverstrekker 2019 en de andere voor de Overwaarde Hypotheek als meest innovatieve hypotheekproduct. 

 

Motivatie voor de beste hypotheekverstrekker 2019

Tijdens de 'HypoVak', op 28 mei 2019, werden de prestigieuze Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt 2019 uitgereikt. In de categorie 'Hypotheekverstrekker' waren ABN AMRO, Aegon en Florius genomineerd.
Voor het 'Meest innovatieve hypotheekproduct' waren de ABN AMRO Duurzaam Wonen HypotheekABN AMRO Overwaarde Hypotheek en de Jungo crowdfunding hypotheek genomineerd.

Finner beoordeling 5 sterren
icoon

Het is heel mooi om waardering te krijgen van het intermediair dat dagelijks met ons en onze producten werkt. Deze Gouden Lotus Awards zien we als een extra motivatie om ons ook in de toekomst maximaal in te zetten voor de onafhankelijke adviseurs in Nederland en hun klanten.

 

Over de Gouden Lotus Awards

De Gouden Lotus Awards werden dit jaar voor de vierde keer toegekend. Onafhankelijke hypotheekadviseurs en financieel adviesbureaus brachten hun stem uit via de extranet-omgeving van het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Hiermee is geborgd dat het de adviseur is die de winnaars van de Gouden Lotus Awards heeft aangewezen. De resultaten van het gehele onderzoek zijn gepubliceerd in de juni-editie van InFinance.
De Gouden Lotus Awards zijn een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club.

Daarom een hypotheek bij ABN AMRO

Wonen zonder zorgen

Nu en in de toekomst zorgeloos en financieel gezond wonen. Ontdek de voordelen van een hypotheek bij ABN AMRO.

Persoonlijke en deskundig adviseur

Onze adviseurs helpen u graag. Vanaf het adviesgesprek begeleidt een persoonlijke adviseur u tijdens het hele proces.

Online hypotheek beheren

Ook na het afsluiten heeft u controle: via de beveiligde 'Mijn Hypotheek' omgeving in Internet Bankieren bekijkt en wijzigt u zelf makkelijk uw hypotheek.