Geven aan goede doelen

U wilt een bijdrage leveren aan de maatschappij. Dat is een prachtig voornemen, maar waarschijnlijk komt er een aantal vragen op u af. Welke goede doelen passen bij u, hoe weet u of uw euro's goed terecht komen en welke vorm van geven past bij u? Wij helpen u graag om een bewuste keuze te maken en de beste vorm voor uw donatie te vinden.
Schenken aan goede doelen

Wat goede doelen met uw geld doen

Wilt u zien of een goed doel zorgvuldig met uw geld omgaat? Gebruik dan de goede doelen check met gegevens van het CBF, de onafhankelijke toezichthouder van goede doelen.

Uw persoonlijke donatieplan

Het kan zinvol zijn en meer voldoening geven als u eerst bepaalt waarom u wilt geven en wat u met uw gift wilt veranderen.

Geefwijzer: hoe geeft u?

Er zijn verschillende vormen om te geven of na te laten aan goede doelen. De geefwijzer geeft u meer informatie over de vormen en de fiscale mogelijkheden.

Beoordeel het goede doel

Hoe maakt u een keuze voor een goed doel? Het beoordelingsformulier helpt u een weloverwogen keuze te maken voor een goed doel.
Geven aan goede doelen in 3 stappen

Geven aan goede doelen in 3 stappen

U wilt geven aan een goed doel, maar waar begint u? En welke vorm van geven is voor u het meest geschikt? Wij helpen u graag met een eenvoudig stappenplan.

Schenken aan goede doelen

Belastingvoordeel bij schenken aan goede doelen

Een gift doen aan uw favoriete goede doel: een mooie gedachte. Wist u dat zo’n schenking u én de instelling waaraan u schenkt belastingvoordeel kan opleveren?