Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Starterstips

Alle kennis in huis

Als starter op de woningmarkt is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Na het lezen van deze starterstips weet je hoe het zit. Of bereken direct hoeveel je kunt lenen.

Duurzaamheidsvoordeel

Wist je dat je meer kunt lenen als je het huis dat je koopt duurzaam verbouwt? Zo kun je een goedkoper huis met energielabel D of E energiezuiniger maken. En met energielabel A of B krijg je ook nog korting op de hypotheekrente. In de video zie je hoe dat werkt.

Familiehypotheek

Is je maximale hypotheek niet genoeg voor het huis dat je wilt kopen? Misschien is een familiehypotheek de oplossing. Ook als je geen rijke ouders hebt. Bekijk de video.

Denk een paar zetten vooruit

Wil je nu een huis kopen? Of is het verstandiger om nog even te wachten? Als starter is het extra belangrijk om altijd een paar zetten vooruit te denken. Hoe? Dat zie je in de video. Of lees meer over de ontwikkelingen op de woningmarkt.

Doe de financiële check

De financiële check is een gratis berekening van jouw maximale hypotheek door een hypotheekadviseur. Handig om te hebben voor je bezichtiging. Stuur de financiële check mee met je bod, zodat de verkoper van jouw droomhuis weet of jij het kunt betalen.

Voordelen voor starters

Als starter is er financieel vaak meer mogelijk dan je denkt. Zo betaal je soms geen overdrachtsbelasting, minder voor hypotheekadvies en kun je soms gebruik maken van een starterslening.

Daarom een hypotheek bij ABN AMRO

Korting op uw hypotheekrente

Mogelijk huisbankkorting bij een ABN AMRO-betaalpakket. En  duurzaamheidskorting bij het kopen of verduurzamen van een energiezuinige woning.

Gratis oriëntatiegesprek

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Waar en wanneer u wilt, makkelijk via een videogesprek.

Zelf uw hypotheek beheren

In Internet Bankieren kunt u zelf uw hypotheek bekijken en aanpassen . Hulp nodig? Stel uw vraag aan chatbot Anna , of neem contact met ons op.