Vermogensbeheer krijgt opnieuw 5 sterren

Van Finner.nl

Finner.nl waardeert ABN AMRO Vermogensbeheer voor het 3e jaar op rij met het hoogste aantal sterren: 5! En daar kunnen we trots op zijn, want Finner.nl is het grootste vergelijkings- en adviesplatform voor beleggers in Nederland.

 

Waar verdienen we de 5 sterren voor?

Waarmee verdient Vermogensbeheer van ABN AMRO die 5 sterren van Finner.nl?

  • Finner geeft een hoge waardering voor ons team van beleggingsspecialisten met een bewezen trackrecord en een ruime ervaring.
  • We bieden volledige inzage in de principes die het beleggingsbeleid vormen, het beleggingsproces en in de verschillen ten aanzien van andere aanbieders. 
  • De kosten en de voorwaarden van de kosten zijn marktconform en passen bij het serviceconcept. We bieden volledige transparantie over de kosten. 
  • Elk kwartaal stellen we een complete rapportage beschikbaar met volledig inzicht in het gevoerde beleggingsbeleid, een overzicht van de transacties en de behaalde rendementen.
  • We scoren hoog op ons risicobeleid. We bieden volledig inzicht in de principes die de basis vormen van het risicobeleid en op welke wijze het risico wordt beperkt.
Organisatie 18/20 5 sterren finner
Kostenbeleid 14/20 4 sterren finner
Beleggingsbeleid 16/20 4 sterren finner
Risicobeleid 20/20 5 sterren finner

Vermogensbeheer van ABN AMRO

Met Vermogensbeheer zorgt uw eigen vermogensspecialist ervoor dat uw vermogen de aandacht krijgt die het verdient. Samen met uw vermogensspecialist kijkt u naar uw gewenste vermogensdoelen voor nu en voor later en hij vertaalt uw situatie en wensen met een team van experts naar een passende beleggingsoplossing. Vermogensbeheer is al mogelijk vanaf € 50.000.

Finner geeft ABN AMRO Vermogensbeheer 5 sterren
Beleggingsbeslissingen worden genomen door een team van beleggingsspecialisten met een bewezen trackrecord en een ruime ervaring.
 

Zo werkt Finner.nl

Finner.nl (voorheen Beleggingsmatch) vergelijkt meer dan 140 vermogensbeheerders op 72 punten. Finner.nl controleert  bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordeelt de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleert de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur.

Elke partij wordt gratis opgenomen in de vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt, krijgt de partij een beoordeling. Zo beloont Finner.nl partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Komt u er niet uit?

Bellen

U belt ons

Op werkdagen tussen 8.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 17.30 uur. Tegen lokaal tarief.
 
Bel 088 388 9779
Wordt teruggebeld

Wij bellen u

Laat uw nummer achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.

Komt u er niet uit?

Gloeilamp

Heeft u een vraag?

Kijk voor een antwoord bij de meestgestelde vragen over Vermogensbeheer.
Wordt teruggebeld

Bel ons direct

Bel ons met al uw vragen over Vermogensbeheer. Van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. 

Bel 088 388 9779

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.