ABN AMRO Vermogensbeheer krijgt 5 sterren

Van Finner.nl

Finner.nl waardeert ABN AMRO Vermogensbeheer met het hoogste aantal sterren: 5! En daar kunnen we trots op zijn, want Finner.nl is het grootste vergelijkings- en adviesplatform voor beleggers in Nederland.
 
Finner beoordeling 5 sterren
 

Vermogensbeheer van ABN AMRO

ABN AMRO is met circa 7 miljoen klanten en 20.000 medewerkers één van de drie grootste banken van Nederland. Op beleggingsgebied is de bank al jaren actief. Voor zowel kleine als grote portefeuilles heeft ABN AMRO mogelijkheden.

Zo richt ABN AMRO zich met Vermogensbeheer op consumenten die het beheer van hun vermogen willen uitbesteden. Klanten kunnen vanaf € 50.000 beleggen in Vermogensbeheer, waar gekozen kan worden uit 3 verschillende mandaten (portefeuilles). Hierbij zit persoonlijk advies inbegrepen.

Finner geeft ABN AMRO Vermogensbeheer 5 sterren
Beleggingsbeslissingen worden genomen door een team van beleggingsspecialisten met een bewezen trackrecord en een ruime ervaring.
 

Zo werkt Finner.nl

Finner.nl (voorheen Beleggingsmatch) vergelijkt meer dan 140 vermogensbeheerders op 72 punten. Finner.nl controleert  bijvoorbeeld of alle vergunningen aanwezig zijn, beoordeelt de hoogte en voorwaarden van de kosten en controleert de onafhankelijkheid van de vermogensbeheerder of beleggingsadviseur.

Elke partij wordt gratis opgenomen in de vergelijking. Wanneer een partij voldoende informatie beschikbaar stelt, krijgt de partij een beoordeling. Zo beloont Finner.nl partijen die volledig transparant zijn over hun kosten, rendement, risico en beleggingsbeleid.

Komt u er niet uit?

Bellen

U belt ons

Op werkdagen tussen 8.00 en 21.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 17.30 uur. Tegen lokaal tarief.
 
Bel 0900-9215
Wordt teruggebeld

Wij bellen u

Laat uw nummer achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.

Komt u er niet uit?

Bellen

U belt ons

Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Tegen lokaal tarief.
 
Bel 0900-9215
Wordt teruggebeld

Wij bellen u

Laat uw nummer achter en u wordt zo spoedig mogelijk opgebeld.
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.