Naar de navigatie Naar de inhoud
  • Home
  • Over Private Banking

Private Banking

Private banking is persoonlijke dienstverlening

Als u een vermogen heeft, dan heeft u speciale wensen. Met een private banker bepaalt u samen uw persoonlijke koers. 
We kunnen u helpen met onze dienstverlening als u:

  • een besteedbaar vermogen van € 500.000,- heeft, of

  • een belang van minimaal € 3 miljoen in een onderneming heeft.

Vader en dochter kijken uit over zee
 

We bellen u terug als het u uitkomt

Heeft u interesse in private banking? We bellen u op een moment dat het u uitkomt. Of u maakt direct een afspraak met een private banker. Bel mij terug of maak een afspraak.

Direct contact via WhatsApp

Wilt u direct contact? Zet ons WhatsApp-nummer in uw smartphone en u kunt meteen met ons 'appen'. Ons nummer is 06 - 135 340 00.

 

Specifieke oplossingen voor uw situatie

Private banking betekent: specifieke oplossingen voor uw situatie. U treft alle diensten onder één dak. Naast uw private banker en uw beleggingsadviseur heeft u een team van financieel specialisten om u heen. Zij werken aan oplossingen die optimaal op uw wensen aansluiten. Wat is uw situatie?  

Advies en diensten van private banking

Bij private banking staat advies nooit op zich, maar is het een onderdeel van het totaal. We kijken naar alle gebeurtenissen die in uw leven spelen. Privé en zakelijk. Klein en groot. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen. En de diensten die we u bieden, maken we passend bij uw wensen. Wat kunnen we voor u doen?

 

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

We willen graag een kennismakingsgesprek met u. In dat gesprek ontdekken we samen wat uw specifieke financiële wensen en doelen zijn. En hoe wij ervoor zorgen dat u deze doelen bereikt. Bieden we wat u verwacht? Wat is uw gevoel over het gesprek? Neem rustig een afgewogen beslissing.

We kunnen een afspraak maken voor een gesprek waar en wanneer het u uitkomt. Samen bepalen we de datum en locatie. Dat kan een van onze kantoren zijn, maar ook uw eigen huis, uw bedrijf of elders.

Vragen of hulp nodig? Bel het Private Banking Advies en Service Team.

0800 - 024 07 34 (gratis)

Direct contact vanuit de app

Sneller bellen via Mobiel Bankieren

Geïdentificeerd bellen via de app

Als u ons belt via de Mobiel Bankieren app, krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. En omdat u al ingelogd bent, weten we meteen wie er belt. Zo kunnen we u sneller helpen.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin