Private banker praat met vrouw

Over Private Banking

Private Banking speciaal voor u

Vermogen vraagt om persoonlijke aandacht. Want vermogen biedt kansen en verplichtingen. En omdat er veel op uw pad komt, is het prettig als er iemand met u meekijkt en meedenkt. Iemand die u helpt uw persoonlijke doelen te bereiken. Want met de juiste zorg en aandacht haalt u alles uit het leven.

 

Voor wie is private banking?

Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u voor elke fase in uw leven ondersteuning van een gespecialiseerde private banker. Zo bent u verzekerd van waardevol advies en deskundige dienstverlening op maat. Heeft u een besteedbaar vermogen van € 500.000 en wilt u meer weten over wat ABN AMRO MeesPierson voor u kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Onze aanpak

Als klant van ABN AMRO MeesPierson krijgt u een eigen private banker, met wie u uw ideeën kunt toetsen. Hij vraagt kritisch door naar uw motivaties en houdt u scherp in uw beweegredenen. Uw private banker en assistent private banker overzien uw totale situatie. En als u specifieke wensen heeft, staat uw eigen team van specialisten voor u klaar.

Maak kennis met onze experts

Onze experts hebben oog voor hun vak, maar vooral voor uw doelen. Daarom bieden wij u Private Banking met een persoonlijke aanpak. Met verschillende financiële expertises en een uitgebreid netwerk staan wij voor u klaar.

Waarom Private Banking bij ABN AMRO MeesPierson?

Tanken

Expertise en duurzaamheid

  • Een eigen team van specialisten, mogelijk aangevuld met specialisten als u geld wilt schenken aan een goed doel, de winst van uw verkochte bedrijf wilt (her)investeren of uw nalatenschap wilt regelen.
  • Vindt u duurzaam beleggen ook zo belangrijk? 75% van onze beleggingsportefeuille bestaat uit bedrijven met de hoogste duurzaamheidsscore (ESG).  
Man kijkt naar ander

Ervaring en netwerk

Met onze kennis, ervaring en uitgebreide netwerk staan uw doelen en wensen centraal: 

  • Dagelijks ondersteunen en adviseren wij duizenden ondernemers, professionals en families
  • Kennis en ervaring binnen en buiten Nederland
Vrouw kijkt op mobiel

Digitale dienstverlening

  • Digitaal contact via: Beeldbankieren, email en Bankmail
  • Online documenten delen en signeren
  • Actuele vermogensrapportages, analyses en research via Internet Bankieren
  • Direct orders plaatsen op de beurs met mobiel bankieren
  • My Dealingroom wanneer u zelf belegt
Mobiele telefoon in hand

Waar wilt u naartoe met uw vermogen?

Met Vermogensplanning krijgt u helderheid over wat u kunt met uw vermogen. Uw specialist vermogensplanning presenteert u een zo volledig mogelijke situatieschets. Hierbij kijkt hij naar uw familie, vermogen en onderneming waarbij uzelf centraal staat. Waar ligt het accent bij wat u wilt met uw vermogen: groeien, in stand houden of overdragen? Wat is de strategie voor uw onderneming? Wat vindt u belangrijk voor uw familie?

Man drinkt koffie en kijkt op laptop

Beeldbankieren

Wist u dat u uw huis niet meer uit hoeft voor een gesprek met uw banker? Via Beeldbankieren kunt u veilig en vertrouwd een gesprek voeren. Wanneer en waar het u uitkomt.

In gesprek over uw wensen en doelen?

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen één werkdag terug.

Bel mij terug

Bel ons direct

We staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor u klaar om van gedachten te wisselen.