Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Het beheer van uw vermogen

Een kijkje achter de schermen bij onze experts

Bij Vermogensbeheer geeft u uw geld uit handen om te laten beleggen door onze beleggingsspecialisten. Zo profiteert u van de expertise en jarenlange ervaring van tot wel 200 experts. U wordt volledig ontzorgd en werkt tegelijkertijd aan de groei van uw vermogen. Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat uw geld in goede handen is. Daarom leggen we u uit wie deze experts zijn.

 
 

Zo beheren onze beleggingsexperts uw vermogen

Wanneer u uw geld toevertrouwt aan het team van beleggingsexperts van ABN AMRO, kiest u samen met een vermogensbeheerder eerst het en het dat het beste bij u past. Vervolgens gaan er op 3 momenten professionals met uw geld aan de slag en heeft u altijd een team van vermogensbeheerders binnen handbereik om u te helpen met al uw vragen. 

Illustratie expertise Vermogensbeheer
 1. De vermogensverdeling

  Het ABN AMRO Beleggingscomité is een groep experts die verantwoordelijk is voor de vermogensverdeling die bij uw risicoprofiel past. Met andere woorden: zij kijken voor elk risicoprofiel hoeveel er mag worden belegd in aandelen, obligaties, liquiditeiten en alternatieve beleggingen in bepaalde sectoren en regio's. De experts worden hierin geadviseerd door economen, researchanalisten, portefeuillebeheerders en beleggingsspecialisten.

 2. De fondsselectie

  De beleggingsspecialisten van ABN AMRO Investment Solutions selecteren vervolgens de op dat moment wereldwijd best presterende beleggingsfondsen voor in uw portefeuille. Zij doen daarbij uitgebreid onderzoek naar de kosten, prestaties en het risicomanagement van de beleggingsfondsen.

 3. De portefeuillesamenstelling

  Op basis van de visie van het Beleggingscomité en de geselecteerde fondsen stelt de portefeuillemanager uw portefeuille samen. Dat gebeurt aan de hand van het doel dat u heeft bepaald en het mandaat dat u heeft gekozen: het Impact Fondsen Mandaat, ESG Fondsen Mandaat, Multi Manager Mandaat of Comfort Inkomsten Mandaat. In de kwartaalrapportage leest u onder meer welke beleggingsfondsen hij gekozen heeft. 

  Nadat uw portefeuille opgebouwd is, houdt de portefeuillemanager deze continu in de gaten. En zodra de visie van ABN AMRO verandert, past hij uw portefeuille daarop aan. 

  U kunt zelf op ieder moment bepalen om te veranderen van mandaat. Ook wanneer uw financiële situatie en/of doel veranderen, passen we uw portefeuille naar uw wens aan. 

Illustratie rolverdeling Vermogensbeheer

Rolverdeling

Vergelijk de experts van ABN AMRO met chef-koks en uw portefeuille met een gerecht. De vermogensverdeling is het recept. De chef-koks hebben als doel het gerecht zo optimaal mogelijk samen te stellen. En doordat zij u ontzorgen, hoeft u zelf niet in de keuken te staan. Maar u kiest natuurlijk wel zelf het gerecht.

U bespreekt jaarlijks met een vermogensbeheerder uw financiële situatie en bekijkt u of uw doelen nog hetzelfde en haalbaar zijn en of er bijgestuurd moet worden. Na het gesprek stelt de vermogensbeheerder een adviesrapport voor u op, waarin eventuele bijsturingen bevestigd worden.

ABN AMRO
Vermogensbeheerder Koen Poppelaars

Een kennismaking kost u niets en is geheel vrijblijvend

Heeft u nog vragen? Ga vrijblijvend in gesprek.

 • Persoonlijke aandacht voor uw vermogen

 • U belegt bij een betrouwbare bank

 • Inleg mogelijk vanaf € 50.000

 • Een gesprek kan telefonisch of via Beeldbankieren (videoverbinding)

Bel direct 088 388 9779 of geef aan wanneer u gebeld wilt worden, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak met een vermogensbeheerder.

Beleggen kent risico’s. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Komt u er niet uit?

Mobiele telefoon bellen

U belt ons

Op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur. Tegen lokaal tarief.
 
Bel 088 388 9779
Callcenter vrouw

Wij bellen u

Laat uw nummer achter en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Laat uw nummer achter
Laptop

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.

Komt u er niet uit?

Tekstballonnen

Chatbot Anna

Chat met chatbot Anna. Zo werkt het.

 • Direct antwoord
Callcenter vrouw

Bel ons direct

Bel ons met al uw vragen over Vermogensbeheer. Van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. 

Bel 088 388 9779

Laptop

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en u wordt gebeld om een afspraak in te plannen.