Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Headerafbeelding Podcast

Breng uw geld in beweging

Ontdek de podcast

Sparen is niet meer wat het vroeger was, de rentes zijn tegenwoordig een stuk lager. Hoe kan uw geld mogelijk meer waard worden? Dat hoort u in de podcast 'Breng uw geld in beweging'.

Alle afleveringen

1. Beleggen in roerige tijden

De oorlog in Oekraïne en de stijgende inflatie zorgen voor onrust op de financiële markten. Is het daardoor een slechte tijd om te beleggen of zijn er nu juist kansen? Daarover gaat deze aflevering van de podcast. Ralph Wessels, Hoofd Beleggingsstrategie bij ABN AMRO, vertelt over het effect van de onrust op de markten en hoe ABN AMRO haar strategie daarop aanpast.

2. Beleggen voor de toekomst

Vermogen meegeven aan uw kinderen? Uw pensioen aanvullen? Of gewoon vermogensgroei? Voordat u begint met beleggen denkt u na over uw doel en wanneer u dat wilt bereiken. In deze aflevering hoort u de ervaringen van Jeanette en haar vermogensbeheerder Jelma. Hoe kan Vermogensbeheer helpen met het behalen van uw doelen?

3. Zelf beleggen? Of laten beleggen?

U heeft een mooi bedrag bij elkaar gespaard dat u wilt laten groeien. Gaat u zelf met beleggen aan de slag? Of schakelt u de hulp van de bank in? En wat zijn hierbij de voor- en nadelen? In deze aflevering hoort u de ervaringen van Sylvia, haar man Edwin en hun vermogensbeheerder Maurits. Hoe kan Vermogensbeheer helpen bij het beleggen van uw geld?

4. Beleggen in een onrustige markt

Hoe bewaar je de kalmte als de markt onrustig is? Bij beleggen speelt emotie vaak een rol en ben je geneigd te reageren op wat er om je heen gebeurt. Hoe belangrijk is het om altijd belegd te blijven? In deze aflevering vertelt beleggingsstrateeg Judith Sanders over het belang van belegd blijven en waarom angst een slechte raadgever is.

5. Stilstand is achteruitgang

Deze aflevering gaat over de mogelijkheden die u heeft met uw spaargeld. Nu de rente laag is en de inflatie hoog, kan de waarde van uw vermogen achteruit gaan. Maurits Lalisang, vermogensbeheerder bij ABN AMRO, legt uit wat de voor- en nadelen van beleggen zijn. Mayco, klant bij Vermogensbeheer, vertelt waarom hij ervoor koos een deel van zijn spaargeld te laten beleggen.

Afbeelding ankeiler podcastlogo

In samenwerking met BNR

Deze podcast is gemaakt in samenwerking met BNR Nieuwsradio. Naast de vele eigen podcasts (zoals De Ben Tiggelaar Podcast, Digitaal en De Nieuwe Wereld) maakt BNR diverse podcasts voor partners, waarbij de partners verantwoordelijk zijn voor de inhoud.

Beluister ook andere podcasts van ABN AMRO, zoals Ik zet mijn geld aan het werk, Wereld te winnen en ABN AMRO Insights.

Afbeelding ankeiler vermogensbeheer

Vermogensbeheer

Sparen levert niet zoveel meer op. Daarom kan het interessant zijn om in gesprek te gaan over uw financiële toekomst. Vraag vrijblijvend een gesprek aan met een vermogensbeheerder om te kijken wat bij u past. Vermogensbeheer is al mogelijk vanaf € 50.000.

Aan beleggen zijn risico’s verbonden

Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn. Beleg daarom met geld dat u overheeft, naast uw buffer voor  onvoorziene uitgaven . Wij adviseren u alleen te beleggen in beleggingsproducten die aansluiten bij uw kennis en ervaring. We hebben de meest voorkomende risico's van beleggen voor u op een rij gezet.