Ontdek Vermogens­beheer

Uw vermogen verdient persoonlijke aandacht

Via Beeldbankieren leggen we het met plezier allemaal rustig uit. Onze vermogensspecialist zit voor u klaar.
Videogesprek met een vermogensspecialist

Samenwerking op maat

Bij Vermogensbeheer staan uw persoonlijke situatie, doelstellingen en risicobereidheid aan de basis van uw beleggingsplan. Uw vermogensspecialist geeft uw vermogen de persoonlijke aandacht die het verdient. Met een transparante samenwerking komen we tot een optimaal rendement. 

Bespreek uw mogelijkheden

Uw vermogen verdient aandacht

Wellicht heeft u al manieren verkend om meer uit uw vermogen te halen. U heeft ervaring in beleggen, maar u heeft niet de behoefte om dag en nacht de beurzen te volgen. Dit is precies wat wij als grootste vermogensbeheerder van Nederland voor u doen.

Start nu en krijg de kosten van het lopende en het volgende kwartaal teruggestort

Wanneer u tijdens de actieperiode start met Vermogensbeheer, krijgt u de kosten voor onze dienstverlening, zoals het beheren van uw portefeuille of het monitoren en anticiperen op beurskoersen, teruggestort op uw rekening. Dit geldt voor de kosten van het lopende en het volgende kwartaal.

Maak een afspraak en meld u aan

Lees de actievoorwaarden


Bent u al klant bij Vermogensbeheer?
Voor u hebben we ook een actie: stort € 10.000 bij en krijg € 200 cadeau. Neem contact met op met uw vermogensspecialist of lees de actievoorwaarden voor uw actie.  

Videogesprek met een vermogensspecialist

Bespreek vrijblijvend uw mogelijkheden

U kunt geheel vrijblijvend met een vermogens­specialist bespreken wat past bij uw persoonlijke situatie. U zit nergens aan vast.

  • U geeft aan wanneer u gebeld wilt worden  

  • We maken op dat moment een afspraak voor een gesprek met een vermogens­specialist

  • Een videogesprek gaat via Beeldbankieren. U kunt er dus gewoon voor thuisblijven.

Finner geeft ABN AMRO Vermogensbeheer 5 sterren

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.