Geven aan goede doelen

U wilt een bijdrage leveren aan de maatschappij. Dat is een prachtig voornemen, maar waarschijnlijk komt er een aantal vragen op u af. Welke goede doelen passen bij u, hoe weet u of uw euro's goed terecht komen en welke vorm van geven past bij u? Wij helpen u graag om een bewuste keuze te maken en de beste vorm voor uw donatie te vinden.

Uw persoonlijke donatieplan

Het kan zinvol zijn en meer voldoening geven als u eerst bepaalt waarom u wilt geven en wat u met uw gift wilt veranderen.

Geefwijzer: hoe geeft u?

Er zijn verschillende vormen om te geven of na te laten aan goede doelen. De geefwijzer geeft u meer informatie over de vormen en de fiscale mogelijkheden.

Beoordeel het goede doel

Hoe maakt u een keuze voor een goed doel? Het beoordelingsformulier helpt u een weloverwogen keuze te maken voor een goed doel.

image not availabale

Geven aan goede doelen in 3 stappen

U wilt geven aan een goed doel, maar waar begint u? Welk goed doel past bij u? En welke vorm van geven is voor u het meest geschikt? Wij helpen u graag met een eenvoudig stappenplan.

image not availabale

Belastingvoordeel bij schenken aan goede doelen

Een gift doen aan uw favoriete goede doel: een mooie gedachte. Wist u dat zo’n schenking u én de instelling waaraan u schenkt belastingvoordeel kan opleveren?