De wereld van...

... alle tijd voor jezelf

Als u het slim aanpakt, hoeft u misschien niet door te werken tot uw 70ste. Eerder stoppen met werken hoeft geen droom te blijven, zolang u maar op tijd begint aan de voorbereidingen. Wat kunt u doen voor een goed pensioen?

Afbeelding Toekomstverslimmers eerder stoppen met werken illustratie

Eerder stoppen met werken? Bekijk de mogelijkheden

Uw pensioenleeftijd komt langzaam dichterbij, maar misschien wilt u al eerder met pensioen. Om bijvoorbeeld meer van het leven te genieten of meer tijd met familie door te brengen. Onderzoek wat de mogelijkheden voor u zijn.

Afbeelding Toekomstverslimmers eerder stoppen met werken illustratie nadenken

Denkt u met uw geldzaken een stap vooruit?

Bouwt u voldoende inkomen op voor later? Nu is een goed moment om uw wensen en doelen te bepalen en te kijken of (en hoe) deze financieel haalbaar zijn. Denkt ú al vooruit?

Afbeelding Toekomstverslimmers eerder stoppen met werken illustratie nadenken

'Denk na over je financiële toekomst'

Op zijn 28e wist Arjan de Vogel al dat hij zelf wilde bepalen wanneer hij zou stoppen met werken. Hij vertelt waarom hij wil stoppen met werken op zijn 62e en hoe hij van plan is dat te doen.

Afbeelding ankeiler Wat heeft u straks te besteden

Doe de Pensioencheck

Hoeveel inkomen heeft u nu en hoeveel heeft u straks? U weet het met de Pensioencheck.

Bouw extra pensioen op

Bouw extra pensioen op. Nu tijdelijk met € 100 bonus

Door extra pensioen op te bouwen, spaart u meer voor later. Zo verkleint u een eventueel pensioengat. Open nu een rekening voor Pensioenaanvulling met variabele rente en ontvang 100 euro bonus.