Wij zijn experts in expats

Welkom in Nederland. Welkom bij ABN AMRO.

image not availabale

Open een Nederlandse bankrekening

  • Bankrekening met betaalpas
  • Internet Bankieren en Mobiel Bankieren
  • Gratis spaarrekeking (optioneel)
Open een bankrekening

Waarom ABN AMRO?

International Clients Desk

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met het helpen van expats in Nederland. Zij kunnen u helpen met alles waar u als expat tegenaan loopt.

We spreken 15 talen

Alle adviseurs van de International Clients Desk spreken vloeiend Engels. Maar we kunnen u ook helpen in een van de 15 andere talen die we spreken.

Overal bankieren

Met Internet Bankieren kunt u overal in de wereld geld overmaken. Ook in het Engels. En onze Mobiel Bankieren app is ook beschikbaar in het Engels, Duits en Spaans.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Hypotheek

Zelfs als u niet van plan bent om voor altijd in Nederland te blijven, kan een huis kopen een slimme keuze zijn. Tijdens onze gratis bijeenkomsten geven we u alle informatie.

Verzekeringen

De Nederlandse verzekeringen zijn waarschijnlijk anders dan u gewend bent. De goede verzekering kan u een hoop gedoe besparen. Wij bieden 24/7 hulp bij schade.

Sparen

Nadat u bij ons klant bent geworden, kunt u uw bankrekening eenvoudig uitbreiden met een gratis spaarrekening.

Ontmoet onze experts

De experts van onze International Clients Desk helpen u graag met al u vragen over bankieren in Nederland. Wij helpen u om financieel uw weg te vinden in Nederland. Onze experts geven advies op maat, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

Gratis apps

Gratis apps

Mobiel Bankieren app

Mobiel Bankieren app

Bankieren met uw vingerafdruk. Heel simpel, met de Mobiel Bankieren app. Zo checkt u altijd en overal uw saldo of maakt u snel geld over.

Grip

Grip

Met de Grip-app weet u precies waar u uw geld aan uitgeeft. Zo houd u moeiteloos overzicht.

Tikkie

Tikkie

Vraag simpel uw geld terug. Bijvoorbeeld via WhatsApp. Geen gedoe met IBAN. Zit u bij een andere bank? Geen probleem. Tikkie is voor iedereen.