Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Man in de tuin met een kruiwagen

Duurzaam wonen, werken en leven

Een duurzame toekomst voor iedereen

We willen graag omschakelen naar een meer duurzame samenleving, samen met u. Hiervoor ontwikkelen we steeds meer duurzame producten en diensten. Lees welke investeringen u kunt doen waar u nu en op de lange termijn profijt van kunt hebben.

gezin in woonkamer

Een energiezuiniger huis

Goed voor het milieu, uw wooncomfort en uw energieverbruik. Uw huis verduurzamen heeft veel voordelen. En de financiering? Daar helpen we u graag bij. Zo werken we samen aan een duurzamere wereld. 

Energiezuinige maatregelen financieren

Uw spaargeld gebruiken om uw huis te verduurzamen is meestal het voordeligst. En het levert vaak meer op dan de rente op uw spaarrekening. U kunt voor het verduurzamen van uw huis ook geld lenen met een hypotheek of een Groene Lening. Hieraan zijn kosten verbonden. Onze adviseurs kijken graag mee naar de financiële mogelijkheden.

Duurzaam beleggen

U kunt bij ons kiezen uit verschillende ESG beleggingsfondsen. En met onze Duurzaamheidsindicator ziet u hoe duurzaam de ondernemingen zijn, waarin u belegt. Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Nieuwsbrief Duurzaam Bankieren

Meer weten over onze duurzame activiteiten en dilemma's? Lees erover in onze nieuwsbrief 'Duurzaam Bankieren: het hoe en waarom'. De nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal.

ABN AMRO

Bankieren gaat altijd over mensen

We willen graag bijdragen aan een samenleving waar meer gelijke kansen zijn, waar iedereen kan meedoen in het financiële systeem en voorbereid is op de toekomst. In ons rapport over Social Impact laten wij bevlogen medewerkers aan het woord over de initiatieven binnen de bank waaraan zij werken. Het geeft de breedte en het belang van het onderwerp Social Impact goed weer.