Nu regelen voor later

Welke keuzes kunt u nu maken voor straks?

Er kan een moment komen dat u zelf niet meer uw financiën of persoonlijke zaken kunt regelen. Of dat u hulp wilt bij uw bankzaken. Tijdelijk of voor langere duur. Het is dan handig als er al iets geregeld is. Bekijk wat u kunt doen.

Wonen en zorg

Wonen met zorg

Naarmate u ouder wordt, kunnen de eisen die u aan uw woning stelt veranderen. Past uw woning nog bij uw wensen? Hoe krijgt u de juiste zorg of ondersteuning als u die u nodig heeft? We helpen u graag om een goede keuze te maken.

Testament

In een testament staat wat er met uw erfenis moet gebeuren. Een notaris stelt dit document op en zorgt ervoor dat de erfenis verdeeld wordt zoals u dat wenst.

Levenstestament

In een levenstestament legt u vast wie namens u beslissingen mag nemen als u dat zelf niet meer kunt. Het gaat om uw financiële, persoonlijke en/of medische zaken.

Nalatenschap regelen

Wat moet er gebeuren met uw bankzaken en eigendommen na uw overlijden? Het is goed om hier bij stil te staan. Als u uw zaken nu goed voorbereidt, is het straks goed geregeld.

Iemand machtigen?

Met een machtiging geeft u iemand anders toegang tot uw rekening. U mag zelf weten wie u machtigt zolang de gemachtigde 18 jaar of ouder is. U blijft natuurlijk zelf verantwoordelijk voor uw betaalrekening.

Bankzaken na overlijden

Na een melding van overlijden, wordt de toegang tot de bankzaken geblokkeerd. Wat gebeurt er verder met uw bankproducten, bijvoorbeeld de hypotheek of beleggingen?

Financieel inzicht van ABN AMRO

Hoe staat u er financieel voor?

Met het Financieel inzicht weet u hoe u er financieel voor staat, wat er met uw inkomen na uw pensioen gebeurt en welke risico's u loopt. Nu tijdelijk zonder extra kosten voor klanten van ABN AMRO.