Naar de navigatie Naar de inhoud

Budget of Woning Hypotheek

Man draagt dozen in voor de verhuizing

Keuze uit twee hypotheken

Budget of Woning Hypotheek

ABN AMRO heeft 2 soorten hypotheken, de Budget Hypotheek en de Woning Hypotheek. Dit is het soort hypotheek waar u voor kiest. Welke soort hypotheek het beste bij u past, bespreekt u samen met de adviseur. Daarnaast kiest u hoe u de lening wilt terugbetalen, bijvoorbeeld annuïtair, lineair of aflossingsvrij. En hoelang u de rente vastzet. We hebben de verschillen voor u op een rijtje gezet.

De verschillen tussen de Budget en de Woning Hypotheek in 1 overzicht.


  Budget Hypotheek Woning Hypotheek
Hoe lang is de offerte geldig? 3 maanden 3 maanden
Kan ik de offerte verlengen? Nee
Ja, met maximaal 6 maanden
Daalt de rente uit de offerte mee als tussentijds de rente daalt? Nee Ja
Ik heb net een nieuw rente-aanbod gekregen, omdat mijn rentevaste periode afloopt. Daalt dan de rente mee bij renteverlaging? Nee 
Het rente-aanbod blijft hetzelfde.
Ja 
Uw rente daalt mee, als de rente op de ingangsdatum van de nieuwe rentevaste periode lager is dan de rente in uw renteaanbod. 
Wat is de rente? U betaalt 0,10% minder rente dan bij de Woning Hypotheek U betaalt de actuele hypotheekrente van de Woning Hypotheek.

De rentevaste periode is een vooraf afgesproken periode waarin uw rente gelijk blijft. Dit is doorgaans een periode van vijf, tien of vijftien jaar. In het algemeen geldt: hoe langer de rentevaste periode, hoe hoger de rente.

Rente Budget of Woning Hypotheek bekijken

Heeft u uw keuze gemaakt voor een Budget of Woning Hypotheek? Ga dan naar onze rentetabel en kijk welk tarief het beste bij uw situatie past.

Bekijk de hypotheekrente

Extra aflossen op uw hypotheek?

Zie direct uw nieuwe maandbedrag

Extra aflossen op uw hypotheek

Elk jaar mag u een deel van uw hypotheek zonder kosten aflossen. Regel het eenvoudig zelf in Internet Bankieren en zie meteen wat uw nieuwe maandbedrag wordt als u extra aflost.