Verhuizen

Goed voorbereid op huizenjacht

icoon

Oriënteren op de huizenmarkt

Staat u aan het begin van uw zoektocht naar een nieuwe woning? Een huis kopen is een spannende en leuke klus, maar waar moet u dan beginnen? We helpen u er graag bij.

icoon

Op zoek naar een huis

U heeft uw keuze gemaakt: u gaat een huis kopen. Nu begint uw huizenjacht pas echt. De hoogste tijd om u te verdiepen in het bezichtigen van huizen. 

icoon

Ik heb huis een gevonden

Huis gevonden? Dan begint het bieden en onderhandelen. Maar een huis kopen is meer dan alleen een bod doen. Wat zijn uw opties bij het bieden en hoe pakt u het aan?

Meer over verhuizen

icoon
icoon
icoon
icoon

Inzicht in uw hypotheek

Bekijk uw hypotheek in  Internet Bankieren of Mobiel Bankieren . Dat geeft overzicht.

icoon

Hypotheekstappenplan

Stap voor stap naar het kopen van een huis. We helpen u er graag mee.

icoon

Hypotheek berekenen

Vul uw gegevens in en krijg snel een idee van uw maximale hypotheek of maandbedrag.

Gratis orientatiegesprek als u voor het eerst een huis gaat kopen

Liever eerst overleggen met één van onze adviseurs?

Dat is geen probleem. Als u gaat verhuizen komt er veel op u af. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Vraag een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan.

Meer over verhuizen

Overbruggingshypotheek

Wilt u een nieuwe woning kopen, maar is uw huidige woning nog niet verkocht? Als u overwaarde heeft op uw woning kunt u deze alvast gebruiken voor aankoop van uw nieuwe woning.

Hypotheek meenemen

Heeft u al een hypotheek op uw huidige woning? Dan kan het voordelig zijn om uw vaste hypotheekrente en uw hypotheekvorm mee te nemen naar uw nieuwe hypotheek bij ABN AMRO.

Overwaarde of restschuld

Is uw huidige woning meer waard dan de hypotheekschuld? Dan heeft u overwaarde. Is uw woning gedaald in waarde? En blijft er straks nog hypotheek over? Dan is er sprake van restschuld.