Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Close-up beeld van reageerbuizen

Koers Pharming

Actueel nieuws en koers Pharming aandelen

Wilt u aandelen Pharming kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Bekijk hier diverse koersgegevens over Pharming aandelen, waaronder de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Daarnaast kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken in de grafiek of het laatste relevante beleggingsnieuws over Pharming lezen. De aandelen Pharming zijn populair onder Nederlandse beleggers en staan genoteerd op de AMX. Daarnaast kunnen Pharming aandelen sinds eind 2020 ook op de NASDAQ worden verhandeld.

Pharming is een biofarmaceutische onderneming die innovatieve eiwitvervangende therapieën en precisiegeneesmiddelen ontwikkelt voor de behandeling van zeldzame ziekten en onvervulde medische behoeften. Pharming is vooral bekend van het medicijn RUCONEST, dat wordt gebruikt voor de behandeling van acuut erfelijk angio-oedeem of HAE-aanvallen. Wereldwijd kwam Pharming vooral in het nieuws doordat het de eerste genetisch gemodificeerde stier ter wereld creëerde: Herman. U kunt direct Pharming aandelen kopen met een Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.

Man op de bank kijkend naar laptop

Beleggen in Pharming?

Wilt u aandelen Pharming kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren. 

Nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden met Zelf Beleggen Basis en – Plus om het aandeel Pharming aan uw beleggingsportefeuille te kunnen toevoegen.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Dat kan bijvoorbeeld met onze verdiepende artikelen.