Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Witte earpods op een telefoon

Koers Apple

Actueel nieuws en koers Apple aandelen

Wilt u aandelen Apple kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Bekijk hier diverse koersgegevens over Apple aandelen, waaronder de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Daarnaast kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken in de grafiek of het laatste relevante beleggingsnieuws over Apple lezen. De aandelen Apple zijn populair onder beleggers en staan genoteerd op de NASDAQ.

Apple is een Amerikaans elektronicabedrijf dat in 1976 werd opgericht door Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne. Het bedrijf ontwikkelt een breed scala aan consumentenelektronica, waaronder smartphones (iPhone), tablets (iPad), pc’s (Mac), smartwatches (Apple Watch) en tv-randapparatuur (Apple TV). Tevens levert de onderneming klanten een reeks diensten, zoals Apple Music, iCloud, Apple Care, Apple TV+, Apple Arcade, Apple Card en Apple Pay. U kunt direct Apple aandelen kopen met een Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.

Man op de bank kijkend naar laptop

Beleggen in Apple?

Wilt u aandelen Apple kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren. 

Nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden met Zelf Beleggen Basis en – Plus om het aandeel Apple aan uw beleggingsportefeuille te kunnen toevoegen.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

In Leren Beleggen leert u o.a. wat de mogelijkheden en risico’s van de beleggingsproducten zijn. Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Kennis om betere keuzes te kunnen maken.