NASDAQ-koersen

Koersen NASDAQ-index en aandelen

Hier ziet u de realtime indexkoers van de NASDAQ van vandaag en tot 10 jaar geleden, inclusief grafiek. Daarnaast vindt u hier de NASDAQ-aandelenkoersen en actueel nieuws van alle bedrijven die in deze index zijn opgenomen. De NASDAQ (National Association of Securities Dealers Automated Quotations) is voor veel beleggers één van de bekendste beursindices van de Verenigde Staten, naast de Dow Jones en S&P 500. Op deze beurs worden vooral aandelen van technologiebedrijven verhandeld. De NASDAQ 100 index is een gewogen gemiddelde van de koersen van de 100 grootste bedrijven op deze beurs.

Realtime NASDAQ-koers vandaag en NASDAQ-nieuws

Live NASDAQ-aandelenkoersen

Wellicht ook interessant

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

In de Beleggers Academy leert u wat de mogelijkheden en risico’s van de beleggingsproducten zijn. Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Kennis om betere keuzes te kunnen maken.

Belegt u nog niet bij ABN AMRO?

Beleggen bij ABN AMRO is beleggen met meer dan 200 jaar ervaring. Onze experts volgen de markt op de voet, schrijven analyses en beheren in sommige gevallen beleggingsfondsen voor u.