Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO kantoor

Koers ABN AMRO

Actueel nieuws en koers ABN AMRO aandelen

Wilt u aandelen ABN AMRO kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Bekijk hier diverse koersgegevens over aandelen ABN AMRO, waaronder de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en de actuele koers vandaag. Daarnaast kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken in de grafiek of het laatste relevante beleggingsnieuws over ABN AMRO lezen. De aandelen ABN AMRO zijn populair onder beleggers en staan genoteerd op de AEX.

ABN AMRO Group N.V. is een bank met een primaire focus op Nederland en selectieve internationale activiteiten. De nieuwe entiteit is ontstaan uit een juridische fusie tussen ABN AMRO Bank nv en Fortis Bank (Nederland) nv in juli 2010. We bedienen retail-, private- en corporate bankingklanten op basis van onze diepgaande financiële expertise en kennis van tal van sectoren. Bij ABN AMRO hebben we een duidelijke purpose: Banking for better, for generations to come. U kunt direct ABN AMRO aandelen kopen met een Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.

Man op de bank kijkend naar laptop

Beleggen in ABN AMRO?

Wilt u aandelen ABN AMRO kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren. 

Nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden met Zelf Beleggen Basis en – Plus om het aandeel ABN AMRO aan uw beleggingsportefeuille te kunnen toevoegen.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Dat kan bijvoorbeeld met onze verdiepende artikelen.