Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Vrouw kijkt naar een oranje smartphone

Koers ING

Actueel nieuws en koers ING aandelen

Wilt u aandelen ING kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Bekijk hier diverse koersgegevens over ING aandelen, waaronder de openingskoers, slotkoers, het handelsvolume en natuurlijk de actuele koers vandaag. Daarnaast kunt u de historische koers tot 10 jaar geleden bekijken in de grafiek of het laatste relevante beleggingsnieuws over ING lezen. De aandelen ING zijn populair onder Nederlandse beleggers en staan genoteerd op de AEX.

ING is een financiële instelling die vanuit een sterke Europese basis particuliere en zakelijke bankdiensten aanbiedt aan klanten in meer dan 40 landen wereldwijd. ING ontstond in 1991 uit een fusie van Nationale Nederlanden en de NMB Postbank Groep. In 2014 is de verzekeringstak Nationale Nederlanden echter afgesplitst. Op de meeste particuliere markten waar de bank actief is, biedt ING producten en diensten aan voor sparen, betalen, beleggen, lenen en hypotheken. U kunt direct ING aandelen kopen met een Zelf Beleggen Basis of Zelf Beleggen Plus rekening.

Man op de bank kijkend naar laptop

Beleggen in ING?

Wilt u aandelen ING kopen? Of heeft u ze al en wilt u verkopen? Geef dan direct uw order op in Internet Bankieren. 

Nog geen beleggingsrekening bij ABN AMRO? Bekijk dan de mogelijkheden met Zelf Beleggen Basis en – Plus om het aandeel ING aan uw beleggingsportefeuille te kunnen toevoegen.

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wellicht ook interessant

Actuele koersinformatie

Bekijk de actuele beurskoersen van verschillende beleggingsinstrumenten, beurzen en realtime indices wereldwijd. Naast de actuele aandelen- en optiekoersen vindt u hier de koersen van beleggingsfondsen, ETF's, staatsobligaties en meer.

Beursnieuws en strategie

Wat zijn de laatste ontwikkelingen op de financiële markten? Leiden koersschommelingen tot een andere waardering van uw beleggingen? En wat is de visie van de beleggingsexperts van ABN AMRO op de toekomst? 

Meer leren over beleggen

Investeer in uw kennis voordat u gaat beleggen. Dat kan bijvoorbeeld met onze verdiepende artikelen.